Dragi prijatelji,
Hvala Vam na interesu koji ste pokazali povodom osnivanja Hrvatske udruge vlasnika oružja, istinski ćemo se truditi opravdati dato povjerenje.
Zašto?
Kroz ostvarenje ciljeva, Udruga želi doprinijeti stvaranju snažne, inkluzivne i održive zajednice u kojoj svaki pojedinac ima priliku ostvariti svoja zakonska prava i potencijal u sportu.
Ciljevi:
• Unapređivanje, razvoj i promocija streljačkog sporta među građanima, osobito mladeži, razvijanje i promicanje suradnje članova, promicanje odgojnih zadaća u sportu u duhu fair–play–a, razumijevanja, sprječavanja svih oblika nasilja u sportu, pogotovo prema djeci i mladima, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje streljačkim sportom.
• Zalaganje za članove Udruge pred tijelima policijskih uprava i postaja po pitanju ostvarivanja jednakih prava bez obzira na sjedište PU (zbog situacija gdje svaka policijska postaja ili policijska uprava provodi zakone i pravilnike različito od uprave do uprave i od postaje do postaje).
• Uz već ostvarenu komunikaciju s MUP-om, radit ćemo na daljnjoj suradnji vezanoj za sadašnje i buduće probleme Zakona o nabavi i posjedovanja oružja građana.
• Edukacija o sigurnom rukovanju oružja (ispravak pogrešaka slabe edukacija kroz već postojeći sustav obuke).
• Organiziranje tečajeva o punjenju streljiva za vlastite potrebe diljem Republike Hrvatske
• Sudjelovanje u unapređivanju stručnog rada, školovanja i usavršavanja streljačkih instruktora i trenera.
• Organizacija streljačkih natjecanja u streljaštvu.
• Zastupanje stajališta vlasnika oružja u medijima (da utječemo na medije kako bi branili stajalište legalno registriranog oružja od ilegalnog).
Misija:
• Aktivno bavljenje sportom – sportskim streljaštvom, sudjelovanje i organiziranje natjecanja, sportska priprema i sportska poduka.
• Upoznavanje članova sa suvremenim dostignućima streljačke nauke i prakse te širenje opće športske, streljačke, lovne kulture među svojim članovima i građanima.
https://huvo.hr/
H U V O - Hrvatska udruga vlasnika oružja
- EdgarFranjul
- Sheriff

H U V O - Hrvatska udruga vlasnika oružja
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
- EdgarFranjul
- Sheriff

Re: H U V O - Hrvatska udruga vlasnika oružja
- EdgarFranjul
- Sheriff

Re: H U V O - Hrvatska udruga vlasnika oružja