Zločin i kazna

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
DeeJay
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Zločin i kazna

Post by DeeJay »

Današnjoj djeci što god dao - nikad im dosta. Ovome je ocu puk'o film. S pravom!

http://static.oglasnik.hr/clanak/otac-k ... cunalo,282
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
Deky
Beginner
Beginner

Re: Zločin i kazna

Post by Deky »

Pravo joj je i napravio!
Fratt
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by Fratt »

Sve je to super,američki stil preseravanja gdje se otac morao pojaviti na youtubu gdje demonstrira odgojne mjere...postigao je da ga kćer još više mrzi,šaku metaka manje koja mu može zatrebati kad horde zombija nahrle i razbucani laptop kojeg je ionako on platio.
Čovjek iz naših krajeva bi odštekao laptop,prodao ga i završio tim novcem renovaciju terase ili kuhinje...nebi kenjao po youtubu gdje ga vidi 200 000 ljudi,nebi mu kćer u školi radi toga zajebavali i nebi plaćao pelene za bebu koju je dobio od kćeri iz inata sa 16 godina...
DeeJay
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by DeeJay »

Moj je ćaća koristio druge metode poslije kojih sam znao biti mjestimično čudno plav i to zbog čega sam dobio te šare sigurno više nikada nisam ponovio. I ja sam tada znao mrziti oca, kada sam odrastao shvatio sam da je bio u pravu. Naučio me je redu, radu i disciplini, što se smije a što ne, istina na jedan ne baš osobito ugodan, ali zato veoma učinkovit način. Danas se to ne smije, danas djeca imaju svog pravobranitelja tako da je pravi potez osramotiti nezahvalnu i bezobraznu popišulju pred društvom na način na koji je on to uradio. Je, on je taj komp platio, znači on je vlasnik, a on kao vlasnik ima pravo raditi od njega što god hoće. I svoje dijete kazniti zbog neposluha. Pa je to i uradio. A to da će mu sa 16 iz inata donijeti bebača u kuću - neće, sigurno. Može probati ali će gotovo sigurno završiti na ulici skupa s bebačem. Nisu Ameri bolećivi k'o mi pa da bespogovorno trpe dječja sranja bez kraja i konca.
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
Post Reply