Video games

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Video games

Post by EdgarFranjul »

Evo nove teme:

Što i koliko igrate na vašem PC-u i ostalim konzolama?

Moja prva prava video igra bila je na Nintendu 64 1998. godine i to James Bond - Golden Eye.

Imam tu konzolu i danas, nisam igrao godinama, ali mislim da ću je ubrzo aktivirati.

PC je sada daleko zgodniji za igranje, a preferiram FPS pucačinu iz prvog lica. Tps, strategije i ostalo mi se ne sviđa.
A od FPS-a COD je po meni najbolja igra ikada i to u svim varijantama, još od prvog nastavka. Puno bolja od MOHA-e, osim MOHA Afganistan iz 2010. Ta je jako, jako dobra.
Batlefield 2 sam odigrao, a trojku sam pobrisao na pola igre, nikako mi se nije sviđala i nije mi jasno što je toliko favoriziraju.
COD MW je najbolja trilogija video igara ikada napravljena (moje mišljenje) i izvrsna je za relaksaciju i zimske duge večeri.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MaxMagnus
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Re: Video games

Post by MaxMagnus »

Na kompu igram,ovisno o raspoloženju...ako mi se pije čaj,kava i puši,onda igram Heroes of Might and Magic 3,sa svim extenzijama (kasniji nastavci mi se grafički ne dopadaju).
Ako sam za malo manje kafenisanja a i za razgibavanje prstiju te osim pucanja iz flak cannona želim i upotrijebiti tenk,letjelicu,bojni džip ili nekakvo skakutavo vozilo igram Unreal tournament 2005.
A KADA POPIZDIM !!!!!

Doom 3. Woofer i 5 zvučnika na najjače. Jedina originalna igrica koju imam,kupio sam si ju za rođendan a to mi je bio zadnji dan prije slobodnog tjedna. Bijaše to 8 divnih dana pucnjave. Danas,ja ucmekam njih pun kufer,a onda ucmekam njih još pun kufer...
Koliko ucmekavanje može opustiti čovjeka najbolje govori riječ iz recenzije jednog našeg časopisa : da je Hitler imao mogućnost igrati Doom,ne bi bilo rata.

Igrice novijeg datuma katkad odigram kod frendova,ali ove 3 me uvijek zabave,imaju mi ono nešto...
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...

---------------

Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran

Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
Fratt
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by Fratt »

Igram kad stignem (a sa dvoje male djece je to skoro pa nemoguće) COD MW i MV2,Metro 2033 i Stalker trilogiju koja me preuzme totalno usprkos bugovima na svakom koraku.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Igrao sam DOOM 3 i FEAR, ali me te horor igrice baš i ne privlače.
Šteta što nitko nije napravio dobar western ili I svjetski rat a da to bude u klasi COD.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MaxMagnus
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by MaxMagnus »

Bila je jedna Redneck igrica,mislim da se tako zvala. Svi su imali južnjački hillbilly naglasak,a za povećanje zdravlja pio si neki alkohol. No kada si popio previše,napio se,vrtilo ti se i vrištao si neke bedastoće...pucačina tipa Doom. Mislim da je to najbliže westernu,ali nimalo nalik COD-u. Ipak je to igrica iz 90ih.
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...

---------------

Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran

Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
Post Reply