Glock 21 Buried 2 years then 500rd test fire
Glock 21 nakon 2 godine pod zemljom
Glock 21 nakon 2 godine pod zemljom
Slucajno sam naletio na ovaj snimak,nakon dvoje godine pod zemljom i dalje šljaka
- EdgarFranjul
- Sheriff

Re: Glock 21 nakon 2 godine pod zemljom
Svojedobno sam, mislim u KALIBRU, pročitao članak o Coltu 1911 iz II svjetskog rata. Vlasnik je učestvovao u borbama na Pacifiku, nakon rata je napunjeni pištolj spremio u sef i nakon 60 godina, kada je umro, obitelj je sef otvorila i našla pištolj.
Pozvali su novinare nekog časopisa koji se bavi oružjem koji su to poslikali, a onda otišli na streljanu. U spremniku je bilo 7 metaka, pištolj nije čišćen ni podmazivan i opalio je svih 7 bez ijednog zastoja. To je opruga!!
Pozvali su novinare nekog časopisa koji se bavi oružjem koji su to poslikali, a onda otišli na streljanu. U spremniku je bilo 7 metaka, pištolj nije čišćen ni podmazivan i opalio je svih 7 bez ijednog zastoja. To je opruga!!
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
U takve stvari sam ja uvjek malcice sumnjicav.
(Nevjerujem dok ne vidim
)
(Nevjerujem dok ne vidim
- EdgarFranjul
- Sheriff

Ma pročitao sam članak, sada se više ne sjećam gdje, ali sudeći po mojim iskustvima sa američkim .45 ACP streljivom iz 43 godine (ni jedan jedini metak nikada nije zatajio !! a ispucao sam ih poprilično) priča je istinita. Bile su i fotke o tome i ne sumnjam da je to stvarno tako.
Činjenica je da ameri proizvode jeftino i kvalitetno oružje koje funkcionira besprijekorno.
Nažalost, nisam uspio naći taj članak
Činjenica je da ameri proizvode jeftino i kvalitetno oružje koje funkcionira besprijekorno.
Nažalost, nisam uspio naći taj članak
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.