Interesantne fotke

Neobavezna rasprava bez svađa.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Interesantne fotke

Post by EdgarFranjul »

Dobit ćeš jedan takav survival nožić za rođendan :wink:
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MaxMagnus
Accurate Shooter
Accurate Shooter

Post by MaxMagnus »

E jesam sinoć dobio popizditis!

Napisao sam super tekstić i onda me zeznulo i ode tekst u nepovrat...sad ga po sjećanju idem ponovo napisati.

Tako mi crvenoguzih majmunolikih paštetoždera (hmm,ovo mi zvuči poznato :-) ) moliti ću da se sad svi uozbiljimo...hmmhhhhmmmhahahahaha...te da uzmemo u obzir činjenicu da smo mi ipak forum za kulturu oružja i da je Boris ipak našeg foruma član (štono bi se reklo naše gore list,a vid'vrapca pa i to je isto),i da eto...ima neke poslovne ideje i da mu mi moramo pomoći svojim savjetima.
Pa neće valjda tamo neki...nekulturni...koji ne znaju...da mu savjete daju.
Ono što ja predlažem jeste da mu svako da neki prijedlog nekog gadgeta koji bi on mogao prilagoditi potrebama takvih preživljavatelja.

Eto moj prijedlog...sad kad je tu Dick tanto i Fistarse sjekira,trebalo bi i nešto u ulozi džepnog alata. Makar tu ima podosta marki i modela,ja predlažem da to ipak bude prilagođeni švicarac. Time se ujedno može i ostvariti i isplativa poslovna suradnja između našeg domišljatog kolege i Victorinoxa!

Daklem...s obzirom da je riječ o modelu za preživljavanje u dvorišču (ili gradskoj špici,hej pa nikad ne znaš di će te strefit') morao bi biti model od barem 111 mm (kojeg bi se za specijalne potrebe moglo i uvećati na bar 150 mm) jer ovi od 60 jednostavno ne mogu udovoljiti ekstremnim zahtjevima u kojima se preživljavači mogu naći. A tek multialati pogotovo :-)

Trebao bi imati barem 15 pa na više funkcija. Pa barem promjera radi...da bolje,hmmm...leži uuuu...ovaj,ruci. Sve te rašpe,pile,šarafcigere to sve treba hitit' proć!
Umjesto toga,jedna funkcija bi bila plastična neka...dimenzija rašpe...bočica sa par ml vazeljin - pa nikad ne znaš kad će zatrebati lubrikant...nije sjekiru ni u suhim rukama dobro držat',kamoli u nečem drugom. Suhom.

Umjesto pile - češalj (se sjećate onih skakavaca koji su umjesto oštrice imali češalj?). Ako se sjećate kad nam je Edo linkao fotke onih "survajvera" na onom festivalu gej preživljavanja,jednostavno se dobije dojam da bi onima sa malo više kose ta funkcija dobro došla da im omogući normalnu frizuru i vizuru prilikom povratka među normalne ljude koji eto...ne preživljavaju.

Također spremnik sa par ml parfemčića nekog...'oće to zašvicati prilikom preživljavanja,pa da ne cmujdi kad dođe među nas...koji nismo alfe nego ni bete ni game ni delte...(hem ti grke i nji'ova slova, neznanja radi preskočio sam pokoje slovce)...ni omege,nego čak nismo ni dostojni da nas se gleda kroz prizmu grčkog alfabeta!

Neki modeli švicarca u sebi imaju bateriju. Zbog sata ili lampice. No,kako alfa survajveru te stvari ne trebaju,predlažem da se to makne,a da se stavi vibrator umjesto toga. Nikad se ne zna,možda bi bilo dobro katkad imat' švicarca koji vibrira prilikom preživljavanja kad si izoliran u prirodi. Tamo nekog parka. Ne znam što će im to,ali pametni su oni. Smisliti će mu opravdanu upotrebu! Naravno,on/off bi i dalje bio na onom znakiću od švicarca :-)

Ne samo da bi škarice trebalo ipak modificirati da budu fantastične za manikuru i pedikuru nego treba tu još i neku finu rašpicu staviti i tako neke sitnice da si survajverski mačor može i panđice srediti nakon preživljavanja. Da ne bi slučajno se zavuklo crno ispod nokta. Ako ima što da se zavuče,zna se gdje ima da se zavuče!!!!!!!

Što se same vizualizacije tiče,predlažem da drške budu u duginim bojama. Futrola isto. A kako je tehnologija završne obrade napredovala,sve se to može savršeno zagladiti da ništa ne grebe ili špranji ili bode prilikom upotrebe. Bar ne više od očekivanog ;-)
Naravno,kako je ovo ipak specijalni model za specijalni survajvl,mora i anatomski biti prilagođena drška. Falusni oblik bi,po mom skromnom mišljenju odgovarao :-)
A možda smo sad i mi običnjare upravo došli na prag otkrića kako bi oni kojima je to namijenjeno upotrijebili ranije navedenu funkciju vibratora (a i vazelina).

I eto...to bi bio Victorinoxov model "Rainbow Fuckchamp" :-)

S obzirom da nisam talentiran u grafici,prepuštam Borisu da napravi nacrt tog multialata i predstavi nam to (naravno,ako ima kakvu promjenu : samo naprijed),a vas ostale molim da mu pomognete svojim prijedlozima.

Možda se i obogati zahvaljujući vašim nadasve dobronamjernim i nevjerojatno ozbiljnim sugestijama...
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...

---------------

Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran

Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

DOŠLA SU DRUGA VREMENA.

DJECE JE SVE MANJE, A PASA SVE VIŠE.

PSI SU UGLAVNOM RASNI, A DJECA SU NAŠA, DOMAĆA I DIVLJA.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

ATT00007.jpg
ATT00007.jpg (23.47 KiB) Viewed 3844 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Nekoliko maskota sportskih igara:
Maskota-Vucko-Sarajevo-84-_slika_O_10353361.jpg
adrianag.jpg
adrianag.jpg (10.85 KiB) Viewed 3829 times
Zagi.jpg
Zagi.jpg (48.63 KiB) Viewed 3829 times
RR5015-0004R.jpg
Uglavnom su to životinje koje simboliziraju zemlju domaćina.

Što ova čudovišta simboliziraju???

predstavljena_zvanicna_maskota_oi_u_londonu_175936_84167_big.jpg
predstavljena_zvanicna_maskota_oi_u_londonu_175936_84167_big.jpg (31.92 KiB) Viewed 3829 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Austrijski muškarci...nekada...i sada...
Attachments
255645.jpg
255645.jpg (38.89 KiB) Viewed 3826 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

image002.jpg
image002.jpg (33.57 KiB) Viewed 3819 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

unnamed.jpg
unnamed.jpg (74.23 KiB) Viewed 3817 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

39834.jpg
39834.jpg (43.66 KiB) Viewed 3785 times
BorisVasiljevic
Deputy
Deputy

Post by BorisVasiljevic »

Jeste, dašta...
Attachments
315.jpg
315.jpg (31.7 KiB) Viewed 3833 times
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
Post Reply