Smrtna kazna - da ili ne?
Re: Smrtna kazna - da ili ne?
Ako nemaš posla najbolje je napraviti neku glupost i završiti u ovakovom "Hilton zatvoru " pa neka drugi brinu o tebi kao o bebi ni dlaka s glave da ne padne.
- Attachments
-
- zatvor u austriji.jpg (47.38 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (2).jpg (36.57 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (3).jpg (19.76 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (4).jpg (45.92 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (5).jpg (35.03 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (6).jpg (38.77 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (7).jpg (25.11 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (8).jpg (26.54 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (9).jpg (31.79 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (10).jpg (38.85 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (11).jpg (25.1 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (13).jpg (34.54 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (14).jpg (32.2 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (16).jpg (33.24 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (17).jpg (28.39 KiB) Viewed 16717 times
-
- zatvor u austrijipic01897 (18).jpg (38.58 KiB) Viewed 16717 times
No Peace without Justice !, a mnogi ljudi su živi samo zato što je protuzakonito pucati u njih.
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Užas!
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...
---------------
Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
-
TORCIDA VŽ
- Beginner

Jebenica
Kaj se treba napraviti, da završiš u toj buksi?

Kaj se treba napraviti, da završiš u toj buksi?
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Treba se roditi u drugoj zemlji.TORCIDA VŽ wrote:Jebenica![]()
![]()
Kaj se treba napraviti, da završiš u toj buksi?![]()
Pa ja nemam lcd-plasma-tamnekiSF tv doma! Nije da mi treba,ali eto...
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Vidi, vidi, imaju i .ebodrom. Napraviš pi.dariju i naručiš si koku da ti svako toliko dođe na jaja...
Eeeee, da sam mlađi 
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Bilo bi zapravo šteta najodvratnije članove društva osuditi na smrtnu kaznu. Umre bez ikakve koristi.
Trebalo bi mu omogućiti da korisnim djelima odradi dug društvu! Na primjer,mogli bi ih zaposliti da budu pokretne mete policajcima kako bi mogli još realnije vježbati gađanje zločinca. Potpuno je svejedno žele li zločinci taj posao raditi ili ne,odraditi će ga...
Trebalo bi mu omogućiti da korisnim djelima odradi dug društvu! Na primjer,mogli bi ih zaposliti da budu pokretne mete policajcima kako bi mogli još realnije vježbati gađanje zločinca. Potpuno je svejedno žele li zločinci taj posao raditi ili ne,odraditi će ga...
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Ebate ćuk, mislio sam da ja imam radikalne ideje ali sad vidim da je istinita ona "i nad popom ima pop" 
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Radikalan sam bio još u maminom trbuhu,a vremenom je radikalnost evoluirala,hehehe...DeeJay wrote:Ebate ćuk, mislio sam da ja imam radikalne ideje ali sad vidim da je istinita ona "i nad popom ima pop"
Što se popova tiče,pogleč mi nadimak (tj,značenje istog...pukom slučajnošću to je bilo ime jednog od likova istoimenog stripa kojega možda svi vole čitati-ako čitaju stripove,hehehe...).
A kad vidim kak su nekad indijanci,ali i svi ostali "primitivni" narodi (vraga su primitivni,to je rekao bijelac bez da ga itko išta pita!) npr otišli u lov,ulovili kapitalca i iskoristili ulov do i najmanje koščice,dakle živjeli su po principu WASTE NOT (NE RASIPAJ - nemrem se sjetiti kako se to kod nas govorilo pa ako netko zna,nek tipne.).
E,a zašto i mi nebi tako? Ovak treba ubojice,silovatelje,pedofile,dilere hraniti,oblačiti,liječiti pa ili nakon odsluženja nanovo integrirati u društvo (ajmo moralisti,da vas sad vidim,tko TAKVOG želi za prvog susjeda? A onda ću vam reći nešto o mojim jedinim podstanarima koje sam imao i neću više! Nemojte misliti da se sranja neće desiti vama već Juri iz Čučerja) ILI ako se uvede smrtna kazna iskeširat pare na struju ili plin,pozvat svjedoke,poplaćati im dnevnice a ZA TO VRIJEME imamo neobučenu,neopremljenu policiju koja k tome,ako sam dobro ovdje shvatio, nema ni adekvatnu municiju već nato-municiju,i onda se događaju nesreće tipa : policajac slučajno propucao kolegu ili ženu koja je došla dignuti novu osobnu.
Evo onda,krimosi su smaknuti bez obzira na potrošenu municiju a policajci imaju pokretne mete i dodatnu praksu iz rukovanja zaduženim oružjem,a ja u 5 ujutro mogu na miru i u tišini na Dolcu popiti kavicu nakon noćne smjene i to je sve jeftinije i korisnije od smrtne kazne!
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Ma kakvog susjeda, za zeta im takvog treba instalirati, za zeta... I to nema hoćeš-nećeš, MORAŠ ga prihvatiti!MaxMagnus wrote: ...
Ovak treba ubojice,silovatelje,pedofile,dilere hraniti,oblačiti,liječiti pa ili nakon odsluženja nanovo integrirati u društvo (ajmo moralisti,da vas sad vidim,tko TAKVOG želi za prvog susjeda?
...
A glede naše policije i obučenosti u rukovanju oružjem samo jedno - još su i dobri kako se o osposobljavanju policajaca u rukovanju oružjem u MUP-u (ne) vodi računa! I ono što kolega Franjul stalno govori: policijsko naoružanje i FMJ streljivo nikako ne idu zajedno. Ali... Gluhom šaptat' a slijepom namigivat'...
Kinezi su genijalni, odstrijele
To ti je civilizacijska evolucija, jučer su kriminalce pogubljivali na sve znane i neznane načine i bili apsolutno sigurni da više neće činiti nedjela, a oni koji dođu u taj biznis su znali što im slijedi ako ih ufanjaju
Smrtna kazna za kapitalna kaznena djela DA, za prometne prekršaje deeeeeeeeebela novčana kazna, a za sve ostalo batina tipa singapurske (kad nađem slike stavit ću ih, jako su poučne!
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Eto genijalne ideje : nakon što odrade dužnost pokretnih meta,obiteljima zločinaca naplatimo sve metke!
Jedva čekam fotke!
Jedva čekam fotke!
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran