Dobar dan gospodo!

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
Zivko Les
Not Qualified
Not Qualified

Dobar dan gospodo!

Post by Zivko Les »

Možda ipak bolje dobro veče, ali ovako je univerzalnije. Živim i "djelujem" u Karlovcu već 24 godine. Zadnjih godinu- godinu i pol bavim se intenzivnije vatrenim oružjem, kao mali imao od koga za učiti i nekoga tko mi je pokazao i uveo me u taj svijet. Radim u trgovini vatrenim oružjem- primarno njime ali pošto se nemože preživljavati samo od toga, naravno da se onda ima i popratnog asortimana.

Još uvijek sam popriličan laik glede vatrenog oružja, ali polako učim (što baš i nije nešto za hvaliti se :) ). Dosta sam nepismen i najviše me muče č i ć a i ije i je, pa se nadam da mi nečete baš jako zamjeriti :). Eh da, nisam baš niti sa interpunkcijskim znakovima i veznicima na ti...

Eto, kad već čitam ovaj forum nekih 2-3 tjedna, da se i predstavim, iako me nećete baš slušati ali red je red. Svoje mišljenje držim za sebe, osim kada me baš nešto zasmeta, a i onda požalim što sam to napisao. Nadam se da ću promjeniti svoje mišljenje i pristup istome :D

Za forum trenutno imam samo dobre kritike, "same rijeći pohvale" i ostala prazna naklapanja. Tako je jer sam tu malo i kratko. Forum je jezgrovit, temeljit i pun korisnih informacija koje nisu pale u drugi plan. Nadam se da će tako i ostati.

Ovo je prvi post, šturo predstavljanje samog sebe vlastitim riječima i mišljenjima, pokriće za drugi post koji će valjda biti bolji i smisleniji. :)
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: Dobar dan gospodo!

Post by EdgarFranjul »

Dobra večer!
Za oružje - pa ovaj forum je tu baš radi toga :cool:
Za pravopis - OK. Interpunkcijski znakovi ne bi tebali predstavljati neki veći problem :wink:
Zašto misliš (možemo na TI?) da te nećemo saslušati???
Ako čovjek o nečemu ima svoje mišljenje, nema razloga da ga javno i ne iskaže. Pogotovo ako netko drugi ima mišljenje koje se razlikuje od njegovog. (To se nekada zvalo DIJALEKTIKA :smile: ).
Drago mi je da na forumu ima materijala za tri tjedna čitanja, to je znak da smo ipak nešto korisno napravili ovdje.
Ako ima pitanja ili mišljenja, prijedloga, pogotovo dobrih tekstova i autorskih fotografija - samo naprijed :lol:
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Zivko Les
Not Qualified
Not Qualified

Post by Zivko Les »

Loša strana neosobne komunikacije, mislio sam slušati u kontekstu da neću puno pisati, pošto baš i ne pišem po forumima (dok ih redovno pročitam). Biti će slika, samo neznam kuda da stavim pušku na crni barut, pod koju rubriku? :)
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Vatreno oružje, užlijebljene cijevi
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Adept
Beginner
Beginner

Post by Adept »

Dobro ti nama došao Živko!
► Kada nož počne brijati, znači da je na najboljem putu da postane stvarno oštar... ◄
shooter9
Not Qualified
Not Qualified

Post by shooter9 »

Dobrodošao u klub ljubitelja oružja i živ nam bio. :grin:
No Peace without Justice !, a mnogi ljudi su živi samo zato što je protuzakonito pucati u njih.
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Post Reply