Ništa mi se Nikola ne javlja... Moram ga sutra nazvati!EdgarFranjul wrote:Svašta![]()
![]()
![]()
Ali, bitno je da si riješio one za HS-a![]()
Astra A-80
Re: Astra A-80
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
Stvarno imaš okvir za tu Astru? Ne dolazi u obzir poklanjanje, ni ti ga sigurno nisi dobio na dar, javi ti meni broj telefona na pp pa da se dogovorimo o slanju pouzećem ili da ti prethodno uplatim na račun koliko treba za okvir i poštarinu. Znaš onu narodnu: Čist račun - duga ljubav!Lars wrote:Eto ja ću poklonit jednoga
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
Konačno riješeno! Našao spremnik kod http://www.sekstagon.hr! Istina, (ne)malo ga je ugrizla korozija s vanjske strane na što sam od strane prodavatelja i upozoren uz fotke tako da sam točno znao što mi nude, s unutarnje je strane bio krcat originalne tvorničke masti za konzervaciju. Opran, odmašćen, korozija uklonjena, sada ga trebam još samo brunirati i eto ga k'o nov, ako ne i noviji
Hvala sekstagonovcima na trudu da ga pronađu i ugodnoj komunikaciji!
PS: Pitanje za kolegu Lugera: Mogu li računati na tvoju pomoć, makar savjetodavnu, u svezi & glede bruniranja?
PS: Pitanje za kolegu Lugera: Mogu li računati na tvoju pomoć, makar savjetodavnu, u svezi & glede bruniranja?
Uuupsss, zaboravio sam zahvaliti kolegi Larsu koji mi je prije par mjeseci bez naknade poslao spremnik koji, istina, nije štimao za moju Astru pa sam ga po istoj cijeni
proslijedio kolegi Lugeru koji već je ili je u tijeku nabavke gana za koji taj spremnik odgovara.