Prime Minister Kevin Rudd - Australia
"EMIGRANTI, A NE AUSTRALCI, TREBAJU SE PRILAGODITI.
I to je to, bilo da vam odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija
zabrinjava da nismo možda uvrijedili neke individue ili njihovu kulturu. Od
terorističkog napada u Baliju do danas, svjedoci smo vala patriotizma koji
dolazi od većine Australaca.
Ova je kultura izgrađena tijekom dvijesto i više godina muka, truda i
pobjeda milijuna muškaraca i žena u potrazi za slobodom. Govorimo pretežno
ENGLESKI, a ne španjolski, libanonski, arapski, kineski, japanski, ili bilo
koji drugi jezik. Što znači da ukoliko želite biti dio ovog društva, naučite
naš jezik! Većina Australaca vjeruje u Boga. To nije neka kršćanska desna
orijentacija, niti je to politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu
naciju, a to se vidi i iz dokumenata, utemeljili muškarci i žene kršćanske
vjere, na kršćanskim načelima. Naravno da je u tom slučaju adekvatno da se
kršćanska obilježja nalaze na zidovima naših škola. Ako je Bog za vas
uvreda, predlažem vam da odaberete drugi dio svijeta za vaš dom, jer je Bog
dio naše kulture. Dopustit ćemo vaše vjere i nećemo vas pitati zašto u to
vjerujete.
Tražimo od vas da prihvatite našu vjeru i da živite sa nama u harmoniji,
mirno i u radosti.
Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustit ćemo i vama
da u svemu tome uživate.
Ali, prije svega, ukoliko se ne prestanete žaliti, protestirati i užasavati
NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM KRŠĆANSKOM VJEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA,
srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju
Australci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. Ukoliko ste ovde nesretni, onda
OTIĐITE.
Nitko vas nije prinudno ovdje doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovdje
primimo.
Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali."
Premijer Kevin Rudd, Australija
Eto toliko o onima koji dođu živjeti u tuđu zemlju i počnu nametati svoju sili i"lokalce" pokušavaju preobraziti. Svaka mu dala!!!!!!!!!!!!
Govor Prime Ministra Kevin Rudda iz Australije
Govor Prime Ministra Kevin Rudda iz Australije
No Peace without Justice !, a mnogi ljudi su živi samo zato što je protuzakonito pucati u njih.
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Re: Govor Prime Ministra Kevin Rudda iz Australije
Tak je! Živio govornik! Da bar i mi imamo takvog i .
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...
---------------
Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
- EdgarFranjul
- Sheriff

Potpisujem svaku riječ!
Nažalost, mi nemamo političare koji bi jasno i glasno mogli i smjeli reći ono što treba. Važno je osigurati si saborsku mirovinu, mjesto u upravnom odboru, privatizirati neku firmicu i rasprodati ono što su generacije mukotrpno stvarale. Usput, nametnuti građanima kolektivnu krivnju za nešto što se događalo prije 60-70 godina, skinuti gaće i kleknuti pred svima iz EU, zaboravljajući da nam je ta ista EU uvela embargo kada su nas bombardirali i ubijali, da su nas sve proglasili ratnim zločincima i ubojicama, napadačima i okupatorima. Deset godina "pregovaramo" da bi ušli u asocijaciju koja je izgubila kolonije po svijetu i sada si stvara nove, da bi imala kome prodavati svoje smeće a uzimati od novih kolonija ono što im treba. Prodali smo svoje banke, telekomunikacije, farmaceutiku, naftnu industriju, zemlju, odrekli se našeg mora i njegovog bogatstva, sprema se prodaja vodnog bogatstva, šuma...
A što ćemo onda?
Nažalost, mi nemamo političare koji bi jasno i glasno mogli i smjeli reći ono što treba. Važno je osigurati si saborsku mirovinu, mjesto u upravnom odboru, privatizirati neku firmicu i rasprodati ono što su generacije mukotrpno stvarale. Usput, nametnuti građanima kolektivnu krivnju za nešto što se događalo prije 60-70 godina, skinuti gaće i kleknuti pred svima iz EU, zaboravljajući da nam je ta ista EU uvela embargo kada su nas bombardirali i ubijali, da su nas sve proglasili ratnim zločincima i ubojicama, napadačima i okupatorima. Deset godina "pregovaramo" da bi ušli u asocijaciju koja je izgubila kolonije po svijetu i sada si stvara nove, da bi imala kome prodavati svoje smeće a uzimati od novih kolonija ono što im treba. Prodali smo svoje banke, telekomunikacije, farmaceutiku, naftnu industriju, zemlju, odrekli se našeg mora i njegovog bogatstva, sprema se prodaja vodnog bogatstva, šuma...
A što ćemo onda?
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Možda da skoknemo u Australiju? Čini se da tam bar možemo živcirati lokalnog premijera...
On-topic :
nije mi jasno...skoro svatko koga znam ili ima nekog iz familije ili prijatelja ili je bio na ratištu. Čast ratnicima,svoje su obavili. Ali zašto se mi ostali ne možemo ujediniti i bez ikakve agresive i nasilja uvest reda u državu? Zašto mi koji punimo taj proračun dopuštamo takve gluposti i očigledno rasipanje vlastitih resursa?
On-topic :
nije mi jasno...skoro svatko koga znam ili ima nekog iz familije ili prijatelja ili je bio na ratištu. Čast ratnicima,svoje su obavili. Ali zašto se mi ostali ne možemo ujediniti i bez ikakve agresive i nasilja uvest reda u državu? Zašto mi koji punimo taj proračun dopuštamo takve gluposti i očigledno rasipanje vlastitih resursa?
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
- EdgarFranjul
- Sheriff

Ne možemo se ujediniti jer na dva Hrvata imaš tri stranke.
Isto je i sa veteranskim, dragovoljačkim i ostalim udrugama. Kao da smo imali 300 ratova a ne jedan.
Ali, još su stari Rimljani rekli: DIVIDE ET IMPERA! (zavadi pa vladaj).
Primjer imamo kod nas: 300 udruga proizašlih iz rata, svaka ima predsjednika i svaka prima novac iz proračuna. Logično da se nitko ne želi odreći tog novca, koji se troši na dnevnice, raznorazne troškove a ono najvažnije se izgubi iz vida. Isto je sa sindikatima i sa svime ostalim. Imaš puno malih i slabih udruga, koje se ne mogu dogovoriti ni oko dnevnog reda a kamoli oko nečeg važnog.
A netko se smijucka i dalje radi što je zamislio, a na štetu svih nas.
Isto je i sa veteranskim, dragovoljačkim i ostalim udrugama. Kao da smo imali 300 ratova a ne jedan.
Ali, još su stari Rimljani rekli: DIVIDE ET IMPERA! (zavadi pa vladaj).
Primjer imamo kod nas: 300 udruga proizašlih iz rata, svaka ima predsjednika i svaka prima novac iz proračuna. Logično da se nitko ne želi odreći tog novca, koji se troši na dnevnice, raznorazne troškove a ono najvažnije se izgubi iz vida. Isto je sa sindikatima i sa svime ostalim. Imaš puno malih i slabih udruga, koje se ne mogu dogovoriti ni oko dnevnog reda a kamoli oko nečeg važnog.
A netko se smijucka i dalje radi što je zamislio, a na štetu svih nas.
Dovoljno je pogledati samo u HVIDR-u kao jednu od jačih udruga . Što očekivati od PREDSJEDNIKA,koji je član HDZ.a, sjedi u saboru i prima saborsku plaću čekajući i penziju.
Kako se takav čovijek može boriti za dobrobit i prava članova kada po političkoj dužnosti MORA zastupati i izglasavati ono što mu je stranka zadala normalno ,je da ga boli ona stvar za članove udruge.
Koliko primječujem samo je deblji i deblji i uznojeniji od silne brige za boljitak članova udruge.
Zaista je za čuditi se braniteljima da su dozvolili da ih sa rastrga i stotine udrugica i isposvađa međusobno i koje u stvari sada bez jedinstva ne mogu ništa napraviti.
Kako se takav čovijek može boriti za dobrobit i prava članova kada po političkoj dužnosti MORA zastupati i izglasavati ono što mu je stranka zadala normalno ,je da ga boli ona stvar za članove udruge.
Koliko primječujem samo je deblji i deblji i uznojeniji od silne brige za boljitak članova udruge.
Zaista je za čuditi se braniteljima da su dozvolili da ih sa rastrga i stotine udrugica i isposvađa međusobno i koje u stvari sada bez jedinstva ne mogu ništa napraviti.
No Peace without Justice !, a mnogi ljudi su živi samo zato što je protuzakonito pucati u njih.
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Stara je istina dva Hrvata - tri političke stranke. Dodajmo tomu i zloglasni hrvatski jal i eto ti kombinacije ubitačne za sve dobro što bi se željelo postići.
Kevina Rudda da nije - trebalo bi ga izmisliti! Sve, ali baš sve što je rekao stoji! Naši politikanti, naravno, nemaju muda izreći ovako nešto javno, jasno i glasno. Ma ne izreći, niti pomisliti se ne usude. Fuuuuuj!!!!!
Kevina Rudda da nije - trebalo bi ga izmisliti! Sve, ali baš sve što je rekao stoji! Naši politikanti, naravno, nemaju muda izreći ovako nešto javno, jasno i glasno. Ma ne izreći, niti pomisliti se ne usude. Fuuuuuj!!!!!
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
- EdgarFranjul
- Sheriff

Da ne otvaram novu temu, evo nešto slično, ovaj put iz Rusije:
Dana 4. veljača 2013, Vladimir Putin, ruski predsjednik, obratio se Dumi (ruski parlament), te je održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji:
"U Rusiji žive Rusi.
Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Rusiji, raditi i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone.
Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon.
Rusija ne treba manjine.
Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'.
Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija.
Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina.
Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi.
Političari u Dumi su priredili Putinu pet minutne ovacije.
A Hrvati ???
Dana 4. veljača 2013, Vladimir Putin, ruski predsjednik, obratio se Dumi (ruski parlament), te je održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji:
"U Rusiji žive Rusi.
Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Rusiji, raditi i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone.
Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon.
Rusija ne treba manjine.
Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'.
Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija.
Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina.
Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi.
Političari u Dumi su priredili Putinu pet minutne ovacije.
A Hrvati ???
Šta ovacije, Vladimiru Putinu i Kevinu Ruddu treba pod hitno dodijeliti Nobelovu nagradu za domoljublje! Ali stvarno! TO su političari kojima je interes njihova naroda i njihove domovine na prvom mjestu! Ovi naši? Fuuuuuujjjjjjjjjjjj........ I mi skupa s njima jer smo im dali vlast u ruke
I ništa ne činimo da im tu vlast oduzmemo a njih primjerno kaznimo
Koji smo mi debili... 
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.