Evo nove teme:
Što i koliko igrate na vašem PC-u i ostalim konzolama?
Moja prva prava video igra bila je na Nintendu 64 1998. godine i to James Bond - Golden Eye.
Imam tu konzolu i danas, nisam igrao godinama, ali mislim da ću je ubrzo aktivirati.
PC je sada daleko zgodniji za igranje, a preferiram FPS pucačinu iz prvog lica. Tps, strategije i ostalo mi se ne sviđa.
A od FPS-a COD je po meni najbolja igra ikada i to u svim varijantama, još od prvog nastavka. Puno bolja od MOHA-e, osim MOHA Afganistan iz 2010. Ta je jako, jako dobra.
Batlefield 2 sam odigrao, a trojku sam pobrisao na pola igre, nikako mi se nije sviđala i nije mi jasno što je toliko favoriziraju.
COD MW je najbolja trilogija video igara ikada napravljena (moje mišljenje) i izvrsna je za relaksaciju i zimske duge večeri.
Video games
- EdgarFranjul
- Sheriff

Video games
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Re: Video games
Na kompu igram,ovisno o raspoloženju...ako mi se pije čaj,kava i puši,onda igram Heroes of Might and Magic 3,sa svim extenzijama (kasniji nastavci mi se grafički ne dopadaju).
Ako sam za malo manje kafenisanja a i za razgibavanje prstiju te osim pucanja iz flak cannona želim i upotrijebiti tenk,letjelicu,bojni džip ili nekakvo skakutavo vozilo igram Unreal tournament 2005.
A KADA POPIZDIM !!!!!
Doom 3. Woofer i 5 zvučnika na najjače. Jedina originalna igrica koju imam,kupio sam si ju za rođendan a to mi je bio zadnji dan prije slobodnog tjedna. Bijaše to 8 divnih dana pucnjave. Danas,ja ucmekam njih pun kufer,a onda ucmekam njih još pun kufer...
Koliko ucmekavanje može opustiti čovjeka najbolje govori riječ iz recenzije jednog našeg časopisa : da je Hitler imao mogućnost igrati Doom,ne bi bilo rata.
Igrice novijeg datuma katkad odigram kod frendova,ali ove 3 me uvijek zabave,imaju mi ono nešto...
Ako sam za malo manje kafenisanja a i za razgibavanje prstiju te osim pucanja iz flak cannona želim i upotrijebiti tenk,letjelicu,bojni džip ili nekakvo skakutavo vozilo igram Unreal tournament 2005.
A KADA POPIZDIM !!!!!
Doom 3. Woofer i 5 zvučnika na najjače. Jedina originalna igrica koju imam,kupio sam si ju za rođendan a to mi je bio zadnji dan prije slobodnog tjedna. Bijaše to 8 divnih dana pucnjave. Danas,ja ucmekam njih pun kufer,a onda ucmekam njih još pun kufer...
Koliko ucmekavanje može opustiti čovjeka najbolje govori riječ iz recenzije jednog našeg časopisa : da je Hitler imao mogućnost igrati Doom,ne bi bilo rata.
Igrice novijeg datuma katkad odigram kod frendova,ali ove 3 me uvijek zabave,imaju mi ono nešto...
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...
---------------
Samo dvoje je umrlo za tebe :
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Jedan je umro za tvoju dušu,drugi za tvoju slobodu.
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
Igram kad stignem (a sa dvoje male djece je to skoro pa nemoguće) COD MW i MV2,Metro 2033 i Stalker trilogiju koja me preuzme totalno usprkos bugovima na svakom koraku.
- EdgarFranjul
- Sheriff

Igrao sam DOOM 3 i FEAR, ali me te horor igrice baš i ne privlače.
Šteta što nitko nije napravio dobar western ili I svjetski rat a da to bude u klasi COD.
Šteta što nitko nije napravio dobar western ili I svjetski rat a da to bude u klasi COD.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
- MaxMagnus
- Accurate Shooter

Bila je jedna Redneck igrica,mislim da se tako zvala. Svi su imali južnjački hillbilly naglasak,a za povećanje zdravlja pio si neki alkohol. No kada si popio previše,napio se,vrtilo ti se i vrištao si neke bedastoće...pucačina tipa Doom. Mislim da je to najbliže westernu,ali nimalo nalik COD-u. Ipak je to igrica iz 90ih.
zna se kakav neprijatelj je dobar neprijatelj...
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran
---------------
1. Isus Krist
2. Hrvatski domobran