Viva!

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
Wild Wolf
Not Qualified
Not Qualified

Viva!

Post by Wild Wolf »

Pozdrav!!! također kao i kolega Adept registrirao sam se na ovaj forum. pozvao nas je obojicu mastershooter (na ovom forumu shooter) na forumu preživljavanja, "survival forum". malo me je shooter prosvijetlio i prebacio sam se odmah na ovaj forum. nešto o meni: volim prirodu,oružja,posebno hladna oružja,lukove i strijele,praćke....Nick mi je isti na obadva foruma,dakle Wild Wolf....samo da nadodam,imam jednu primjedbu dakle fali mi na ovom forumu "latest topics" da se listaju na desnoj strani,još samo to i forum je vrhunski!!!

Viva!
BorisVasiljevic
Deputy
Deputy

Re: Viva!

Post by BorisVasiljevic »

mastershooter45 na tzv. survival forumu = EdgarFranjul na ovom forumu.

Što se tiče "latest topics" ima u ovom forumu gore desno ispod linka na početnu stranicu pregled neodgovorenih postova, pregled aktivnih tema, pregled nepročitanih postova, pregled novih postova i pregled vlastitih postova. I ništa ne skakuće i ne šareni i ne remeti koncentraciju u čitanju :-)

Po meni puno bolje rješenje od raznih scrollera.

Dobrodošao nam i nadam se da će ti biti zanimljivo. Nadam se da ću i ja nešto naučiti od tebe o hladnom oružju s obzirom da ti je ono među glavnim interesima.
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

WELCOME!

Evo, Boris me pretekao, a sve teme i postovi od zadnjeg logiranja pocrvene, pa se odmah zna što je novo.

Iz mojih postova na onom forumu vidi se da volim i prirodu i životinje, no primarni interesi su mi oružje, streljaštvo i noževi.
Mislim da već ima dosta tema za pogledati, a bit će ih još. Ako ima pitanja - naprijed, teme su otvorene za raspravu i razmjenu mišljenja.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Adept
Beginner
Beginner

Post by Adept »

Dobro došao :wink:
► Kada nož počne brijati, znači da je na najboljem putu da postane stvarno oštar... ◄
Wild Wolf
Not Qualified
Not Qualified

Post by Wild Wolf »

hvala svima na dobrodošlici....nalagano se upoznavam sa forumom,pa mi ne zamjerite.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Nema problema, ima tu već podosta tema i fotki za pogledati. Take your time :smile:
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
shooter9
Not Qualified
Not Qualified

Post by shooter9 »

Dobrodošao u društvance ! Drago mi je da netko štuje i praćku. Morati čemo jedamput i to natjecanje organizirati onako za dušu. :grin:
No Peace without Justice !, a mnogi ljudi su živi samo zato što je protuzakonito pucati u njih.
Guns do not hurt people
PEOPLE HURT PEOPLE
Wild Wolf
Not Qualified
Not Qualified

Post by Wild Wolf »

Hvala na dobrodošlici!!

i meni se čini....u americi često održavaju takva natjecanja....
Post Reply