If I were the devil (Paul Harvey, 1965)

Neobavezna rasprava bez svađa.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: If I were the devil (Paul Harvey, 1965)

Post by EdgarFranjul »

UVELI ZAKON PROTIV EVANĐELJA: Rastužit će vas kada vidite zašto je uhićen i zatvoren ovaj 90-godišnji starac!

Autor: Zrinka K.
Datum: petak, 14. studenog 2014. u 07:43

Ako želite posjetiti SAD ovo morate imati na umu!

Mnogi ljudi danas čvrsto odbijaju vjerovati da se trenutno nalazimo u vremenu kada se uzdiže antikristov novi svjetski poredak, poredak po kojemu su ljudi niža rasa, toliko niska da je potrebno ostavljati ih na ulici poput neke bezvrijedne životinje, bez hrane, bez krova nad glavom. Ljudi jednostavno odbijaju vjerovati da su ludi mračnjaci i zločinački umovi spremni učiniti sve kako bi čovječanstvo prvo poubijali, a nakon toga ostatak koji preživi porobili za vlastite interese. Dovoljno je pogledati što se trenutno dešava u svijetu i kakvi zakoni dolaze na snagu, kakvim se zakonima koriste kako bi onemogućili milost i ljubav prema drugom Božjem biću. Sve je bilo planski.

Najprije su ogroman broj ljudi na zapadu izmanipulirali kako bi vjerovali bankama, nakon toga su od banaka ljudi prevareni, pozavršavali na ulici bez ičega svoga, a nakon toga za vrijeme Obamine administracije uveo se novi zakon prema kojemu se Obama, ali i cijeli narod SAD-a pod prisilom zakona i zatvorskom kaznom mora odreći milijuna ljudskih bića koji nemaju hrane ni vode, ništa.

Naime, u SAD-u je apsolutno zabranjeno kupiti sendvič beskućniku, a zbog toga možete završiti u zatvoru. Zabranjeno je hraniti gladne, pojiti žedne i oblačiti gole. Zakonom je zabranjeno dati milost drugom čovjeku i zabranjeno je prema tome slijediti Isusov nauk koji kaže hrani gladne, poji žedne, oblači gole.

SAD je to i zabranio a nedavno je javno i pred svima uhićen starc od 90 godina koji se želio smilovati ljudima. Želio im je dati hrane i ne znajući da bi mogao završiti u zatvoru stao je u park i podjelio nekoliko porcija čiste ljubavi prema čovjeku. Uskoro je došla policija koja ga je uhitila i odvela u zatvor, jer to je naime, protuzakonito.

Ova vijest šokirala je i rastužila ljude diljem svijeta koji se pitaju kako je moguće da cijeli svijet šuti kada se donose potpuno neljudski zakoni po kojima je bolje ostaviti čovjeka da umre od gladi nego ga nahraniti. Koji je pravi razlog, čemu taj zakon i kako je moguće da je uopće izglasan, nikome nije u potpunosti jasno. No, taj zakon je toliko usmjeren protiv ljudskog roda da je apsolutno jasno da iza njega stoji neka puno dublja, mračnija politika po kojoj se SAD, a uskoro, kako to obično biva, i cijeli zapadni svijet na lak način rješava mnoštva ljudi koji eto, po njihovim protubožjim zakonima nisu dostojni ljudske milosti, a samim time niti života.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/137 ... tarac.html
Attachments
318662.jpeg
318662.jpeg (48.23 KiB) Viewed 5682 times
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

NAPAD NA SLOBODE?

Evo teksta u kojem je naša kolumnistica napisala istinu o abortusu, a sada HND traži očitovanje od nje!

Naša kolumnistica Nikolina Nakić ovaj je tekst u kojem progovara o abortusu napisala još početkom veljače i objavila ga kod nas. Nikolinine kolumne uvijek su vrlo čitane, a ni ova nije bila iznimka. U njoj ona piše o tome kako je malo nedostajalo da i ona ne bude rođena i izlaže svoj pogled na grijeh abortusa iz kršćanske, ali i ženske perspektive. Tekst je nedavno prenio Šibenski portal, nakon čega je Nikolina bila izložena uvredama nekih čitatelja. Potom je neka od tih osoba poslala pritužbu na Vijeće časti Hrvatskog novinarskog društva s potpuno neosnovanim tvrdnjama kako tekst “vrijeđa žene koje su počinile abortus” i kako se u njemu mogu pročitati “lažne statističke informacije”. Vijeće časti, sigurni smo, ovakvih neargumentiranih prigovora na novinarske priloge dobivaju puno i najčešće ne reagiraju na njih. Ono što čudi, međutim, jest da je na ovaj prigovor reagiralo i to manje u 24 sata od njegova primitka (inače, Vijeće se sastaje jednom tjedno i tada njegovi članovi odlučuju o prigovorima), te tražili očitovanje od naše kolumnistice. Oni na to, naravno, imaju pravo, a mi imamo pravo pitati se znači li ova “ažurnost” odgovornih u HND-u da netko razmišlja dovesti u pitanje slobode, kako novinarske, tako i vjerske, koje su u svakom normalnom demokratskom društvu neupitne? Govorimo, naravno, o slobodi da se abortus nazove onim što doista i jeste, bez vrijeđanja bilo kojeg pojedinca koji sudjeluje u njegovoj drami. Ipak, ne treba prejudicirati, pa sačekajmo pravorijek Vijeća. U međuvremenu, ponovno objavljujemo tekst jer znamo da u njemu nema ničega uvredljivog niti neistinitog, pa vas pozivamo da se u to uvjerite i sami.

Već se dugo spremam pisati na ovu temu, no teška mi je i bolna i riječi i emocije teško izlaze van. Možda je ipak Dan života koji smo obilježili prava prigoda da se neke stvari kažu.

Odakle da krenem? Možda najbolje – od početka.

Naime ja nikada nisam ni trebala biti rođena. Moja mama je zatrudnjela sa mnom kao sedamnaestogodišnja gimnazijalka, blistavih ocjena i isto takve budućnosti. Tata mi je bio četiri godine stariji student, bez primanja, i malo su o čemu tada mogli sami odlučiti. Pritisci su bili strašni, od uništavanja budućnosti preko sramote da se žene mladenci od 17 i 21 godinu.

Tadašnji šef rodilišta u Petrovoj bio je mamin daljnji rođak. Poslali su je k njemu, jadnu, nikakvu, isprepadanu, da „riješi stvar“.

Liječnik se sažalio i poručio da je za abortus prekasno… iako nije bilo. Isti taj čovjek prvi me primio na ruke, čupavu i bucmastu bebicu rođenu zdravu i u terminu, nosajući me onako tek rođenu i pokazujući me svima koji su se tamo našli, govoreći: Ma pogledajte je kakva je, kakvo lijepo dijete! To je dijete ljubavi!

A vidite, toliko je malo falilo da se nikada ne rodim. Nečija odluka, nečija trenutna samilost, odlučila je o jednom cijelom životu, o meni, o mojoj djeci koju nikad ne bih rodila, o mužu kojeg nikad ne bih upoznala… tolike su sudbine visile o toj jednoj niti, i iako se ovaj svijet ne bi promijenio, nastavio bi baš kao da se ništa nije dogodilo, moj mikrosvijet promijenio se bespovratno.

Svaki, ali baš svaki abortus je takva priča. Priča o prekinutom životu, zauvijek promijenjenim sudbinama koje bi dotakle mnoge, ali to nikada neće učiniti. Osim, zagovornom molitvom.

Svake godine u Hrvatskoj se izvrši od 35 000 do 40 000 pobačaja. Izvještaji HZJZ vrte se oko brojke 5000 (to je 13 abortusa na dan u Hrvatskoj – ma molim vas???) no problem je da su tu prikazani samo abortusi prijavljeni u bolnicama. Kako se cijena abortusa vrti oko 2000 kuna često dolazi do pogodbi žena i liječnika gdje se za nešto nižu svotu izvrši abortus, a zahvat se prijavi kao pregled, krvarenje, mučnina, ili se pak evidentira kao prijeteći spontani pobačaj pa se može obaviti i kao hitna kiretaža. Tko uopće može kontrolirati što se dešava iza zatvorenih vrata ambulante?

Kako se došlo do ove grozne brojke od 40 000? Čistom logikom i vrlo jednostavnim izračunom. Kada bi statistika HZJZ bila istinita, tada bi značilo da je u Hrvatskoj naglo porastao broj spontanih pobačaja i ostalih porodnih komplikacija u odnosu na broj začete djece. Matematički gledano, broj komplikacija u trudnoći porastao je za 300 posto! Ne bi li taj podatak trebao biti alarmantan za naše zdravstvo… a ipak se šuti! A zašto se šuti? Zato što svi znaju istinu.

Da stvar bude još gora, upravo bi ova brojka 40 000 ubijene djece na godinu bila dostatna da se preokrene negativan trend što se tiče pada broja stanovnika u Hrvatskoj.

Hajdemo prvo vidjeti o čemu pričamo. Abortusom smatramo svaki legalni prekid trudnoće na zahtjev trudne žene. U Jugoslaviji je uveden 1952. kao Uredba o postupku za dopušten prekid trudnoće. Daljnje liberalizacije dogodile su se 1960. i 1969. (Općim zakonom o prekidu trudnoće).

Konačno, imamo zakon iz 1978. koji vrijedi i danas, kojim je dopušteno izvršiti prekid trudnoće do desetog tjedna. Nakon toga pobačaj se može izvršiti uz odobrenje liječničke komisije.

Abortus u ranijoj fazi radi se vakuumskom aspiracijom gdje se dijete usiše van. Od 15. tjedna radi se kirurška dilatacija – otvara se vrat maternice a za uklanjanje fetusa koriste se kliješta i usisna cijev. Kasnim pobačajem smatra se onaj od 20. tjedna trudnoće nadalje. Tako je 2012. u jednoj zagrebačkoj bolnici majka pobacila dijete s Down sindromom u ŠESTOM mjesecu trudnoće! Komisija je, jasno, postupak odobrila.U plodnu vodu uštrcali su hipertoničnu otopinu soli koja je izgrizala dijete s vanjske strane njegova tijela, no i iznutra jer je dijete tu plodnu vodu gutalo. Umiranje djeteta u najtežim mukama traje do 48 sati, kada se inducira porod mrtvog djeteta i ono bude bačeno u smeće ili spaljeno s ostalim biološkim otpadom.

Ono što nisu mogli spaliti, ono što nisu mogli uništiti, bila je djetetova duša.

Pitam vas ja – što je s nama, što je s ovim svijetom kad zločin prikazujemo kao ljudsko pravo?

Što nam se dogodilo?

Zašto umanjujemo grozotu djecoubojstva opravdanjima da bi se abortusi ionako činili u nehigijenskim tamnim podrumima? I s pletaćim iglama? Sigurna sam da je puno bolje da se djeca ubijaju u sterilnoj bjelini, s kirurškim jednokratnim rukavicama, sa sterilnim instrumentima… sve lijepo, čisto i blistavo, oprano Domestosom, a ono malo krvavo baciš u smeće i kao da se nije ni dogodilo.

Žene su bar imale izbor. Učinile su krivi, ali su ga bar imale. Ubijena djeca nisu imala nikakav izbor nego postati mali mučenici – jer oni i jesu upravo to.

Abortus NIKADA nije rješenje. On donosi smrt, on donosi krivnju, on donosi žive rane koje se gnoje cijelog života i nikad ne cijele, jer ne mogu zacijeliti – jer najteže je oprostiti sebi.

U pokušaju da se opravda ono što se opravdati ne može, muljamo i pletemo i zaplićemo se u vlastite laži uvjeravajući sebe i druge da život ne počinje začećem. A baš je struka u Petrovoj bolnici jasno, glasno i decidirano rekla da život, ljudski život počinje baš tada, spajanjem muške i ženske spolne stanice. Jednostavna istina. Sve drugo ne drži vodu.

Ja sam žena. Ponosna sam što sam žena. Ponosna sam na svoju različitost od muškarca, beskrajno ponosna na biološku datost da je moje tijelo sposobno biti dom jednom novom ljudskom biću. Da je ono sposobno donijeti dijete na svijet. Svim se srcem zalažem da mi žene ne budemo u ničemu zakinute u odnosu na muške, društvo pravednosti i jednakih šansi i moj je san.

Međutim, abortus nije pravo, ne želim ga kao pravo i duboko se gnušam činjenice da postoje žene koje ga zovu „ženskim pravom“. One time prljaju svoju bit,svoju izvanrednost, svoju posebnost, dio Marije koju svaka žena ima u sebi. Ukratko – odričemo se svoje ženskosti i svoje ljudskosti.

Prije nekoliko dana na kompjuteru sam ugledala plakat za film o abortusu na čijoj je naslovnici zbilja potresna slika (nisam je željela staviti u tekst) abortirane bebe kraj čije krvave glavice stoji novčić. Moj jecaj, uzdah, štoveć, privukao je pažnju mog devetogodišnjeg sina Roka koji mi se prišuljao s leđa i vidio sliku (koju sam odmah spustila, no ne dovoljno brzo). Na njegovo pitanje što je to, rekla sam mu istinu, na najblaži način na koji djetetu možeš uopće objasniti neobjašnjivo. Nije me više ništa pitao osim radi li se to i u bolnici u našem gradu. Odgovorila sam – da.

Sljedećeg jutra, bila je nedjelja, došuljao se do mog kreveta, poljubio me i rekao mi: Mama, probudi se, vidi kakav je sunčan dan vani! Što kažeš da se ja i ti prošetamo do bolnice danas i da spriječimo da se danas ubije jedno dijete?

Taj nevini dječji pogled i dobrota u njegovim iskrenim crnim očima natjerali su mi suze na oči. Što sam mu mogla reći: Sine, a što nas dvoje možemo učiniti? Što mi jadni možemo promijeniti u ovom zlom svijetu?

A onda sam se sjetila svog posjeta Majčinom selu u Međugorju prije nekih godinu dana. Došavši tamo bila sam duboko ganuta ljubavlju, brigom i dostojanstvom koja je pružena ženama koje su se našle odbačene od svih, doslovce istjerane na cestu. No ipak su donijele pravu odluku. Svaka prostorija u tom kompleksu odisala je ljubavlju i mirom, sve je odisalo redom, čistoćom i veseljem. Očekivali biste turobno mjesto, nesretne sudbine, žalopojke? Prevarili biste se! Tamo se slavio Život.

U jednom trenutku osjetila sam da me svladavaju emocije i iz kapelice sam pobjegla u obližnji wc dobro se isplakati. Bile su to suze sreće, suze ganuća, a bilo je i malo mojih osobnih jer sam tada bila sedam mjeseci trudna u trudnoći koju je samo čudo moglo spasiti. Podigla sam glavu i ojačala ramena da mogu ponosno dalje nositi križ, na način na koji je otajstveno darovan samo nama ženama.

Obradovala me nedavno vijest koju sam pročitala da se oglasila jedna američka organizacija za zaštitu tradicionalnih obiteljskih vrijednosti i rekla:Ugledajmo se na malu katoličku Hrvatsku! Sjetih se riječi blaženog Ivana Pavla prilikom posjete našoj domovini kad nam je rekao: Vi ste Hrvati svjetlo Europe!

Krenuli smo dobrim putem. I samo jedna upaljena svijeća osvjetljuje mrak. Naša generacija ima šansu i mogućnost učiniti nešto za nas, naše duše, naš narod i svoju domovinu. Ne smijemo je propustiti.

I kad vas jednom vaše dijete probudi baš kao mene moje, i pita – mama, tata, što si ti učinio? – pazite što ćete mu odgovoriti. Jer će ono u vašim očima čitati istinu i tu vašu istinu nositi dalje sa sobom u život. Kakva će to istina biti, ovisi o vama.

“Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh;

prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim

narodima postavih te« (Jeremija 1,5).

Nikolina Nakić | Bitno.net

http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/e ... je-od-nje/
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Biskup o poznatoj skladbi:

Pjesma ‘Imagine’ Johna Lennona zastrašujuća je vizija svijeta bez vjere i nade

Biskup Shrewsburyja Mark Davies je u svojoj božićnoj poruci vjernicima pjesmu opisao kao utemeljenu na lažnoj pretpostavci da religije izazivaju ratove

Mark Davies, katolički biskup engleskog grada Shrewsburyja, kritizirao je u svojoj božićnoj poruci vjernicima pokušaje izbacivanja kršćanstva iz blagdana Božića, a dotakao se i velikog hita ‘Imagine’ pokojnog glazbenika Johna Lennona i rekao kako ta pjesma nudi “zastrašujuću viziju svijeta bez nade u nebo”, te kako je nastala na “lažnoj pretpostavci da su religije izazivale ratove”.

Kako pišu engleski mediji, u kojima je ova kritika biskupa na račun Lennonova velika hita poprilično odjeknula, Davies je progovorio o događaju na Božić 1914. kada su njemačke i engleske vojske postigle kratko primirje kako bi proslavile blagdan Isusova rođenja:

“Događaji na Božić 1914. pokazuju neutemeljenost neprestano ponavljane tvrdnje da su ‘religije uzrok ratova’. John Lennon će ojačati ovo neutemeljeno uvjerenje u riječima svoje pjesme Imagine. Stvorit će zastrašujuću viziju u kojoj će zamisliti svijet bez nade u nebo i straha od pakla. I bez, kako je pjevao ‘religije također’. I tada će, tvrdi on, ‘ljudi živjeti u miru'”, rekao je biskup i nastavio:

“A činjenica jest da su najužasniji ratovi prošlog stoljeća, koji su donijeli najviše razaranja, bili pokrenuti sekularističkim i antikršćanskim ideologijama. U stvarnosti, ono što je pravim uzrokom rata jest ljudski grijeh. Sukobi, pisao je sv. Jakov, nastaju u ljudskom srcu u kojima je gorka zavist i svadljivost”, poručio je biskup Davies i upozorio svoje vjernike kako žive u zemlji u kojoj “dvije trećine škola više nemaju Božićnu predstavu nego ‘zimsku proslavu’, a javnim službenicima je preporučeno da u čestitkama ne koriste riječ Božić nego isključivo ‘blagdani’.

Njegova kritika nije prva na račun velike uspješnice koja je postala najpopularnijom pjesmom Lennonove solo karijere, usporedive po komercijalnom uspjehu s njegovim pjesmama koje je (zajedno s Paulom McCartneyem) napisao za The Beatles. ‘Imagine’ je otpjevana na ceremonijalu zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. Pjesma koja u svom tekstu nudi svijet bez “religije, zemalja, zastava, politike i vlasništva”, te “svjetsko jedinstvo” kao moguće načine uspostavljanja mira na zemlji nastala je 1971., kada je hippie pokret već lagano posustajao u svojoj deklariranoj “borbi za pravednije društvo”, ali je i dalje bio tržišno isplativ. Osim onih koji tu pjesmu kritiziraju jer nudi viziju ateiziranog svijeta, ima i onih koji su bili Lennonovi fanovi, ali su mu prigovarali tekst prepun površnosti i kontradiktornosti. S jedne strane, “svijet bez vlasništva” predlagao je umjetnik koji je u to vrijeme posjedovao imovinu vrijednu više milijuna funti, a s druge opisivao je svijet bez politike istodobno podržavajući komunizam u svojim javnim istupima. Pojedini kritičari tvrde kako je pjesma napisana pod velikim utjecajem njegove supruge Yoko Ono i njezinih ideja, pa odatle i tekst koji se teško može nositi s najboljim Lennonovim momentima iz The Beatlesa.

Goran Andrijanić | Bitno.net

http://www.bitno.net/kultura/pjesma-ima ... jere-nade/
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

SVE JE POKAZAO: Ivo Josipović je 'specijalni sotonist' na specijalnom zadatku demonizacije Hrvata!

Datum: petak, 09. siječnja 2015. u 15:29

Svi ste vidjeli Josipovićev "cirkus" koji izvodi s rukama..

Između dva zla, biraj manje zlo! Rečenica je to koja se možda najviše ponavlja tijekom ove nadasve lude predsjedničke kampanje u kojoj se borba zaista vodi između dvije vrste zla. Jedno zastrašujuće i strašno, demonsko, a drugo nježno i samo malo manipulirano (nesvjesno, nadamo se). Ivo Josipović čovjek je koji više ništa ne skriva. Od mota njegove cijele kampanje preko magijskih krugova skrivenim u njegovu logotipu do predstavljanja njegova programa u masonskoj građevini preko masonskih pozdrava koji su obilježili njegovu kampanju, Josipović je sustavno otkrivao kome služi. Naime, svi koji su donekle pratili Ivu Josipovića u ovoj kampanji mogli su gledati "cirkus" koji taj čovjek izvodi s rukama. Zapravo, cijelo vrijeme manipulativno obilježava svoju kampanju masonskom piramidom koju je sustavno oblikovao rukama. Piramida moći ili đavolja piramida, to je istina koju Josipović plasirao.

Josipović je sve rekao svojim građanima. Ne i narodu, ne i Hrvatima, ali građanima jeste. Ivo Josipović je agnostik zamislite u prijevodu neznalica koji tvrdi i laže da o duhovnom svijetu ne zna ništa. A onda opet, oko Josipovića sve okultno, sve itekako duhovno. Pa tako i njegovo remek djelo, njegov CD pod nazivom "Ars Diabolo" odnosno đavolja umjetnost, đavolji odvjetnik ili još bolje đavolje umijeće. Agnostik je pojam za čovjeka koji ne razaznaje dobro i zlo no kako onda Ivo Josipović ima pojam o đavlu kojeg toliko voli pokazivati u svojim djelima? Od kuda mu inspiracija da svoje umjetničke sposobnosti pokloni diabolu, čistom zlu ako ga i sam, kako kaže, ne priznaje. Od djela komunizma preko sotonizma do današnje New Age politike koju predvodi u Hrvatskoj posljednjih 5 godina nasilno gurajući projekte koji razaraju temelje, koji razaraju kršćanstvo, a samim time razaraju i Hrvatstvo. On to svjesno radi i od toga ne odustaje, nego naprotiv svim mogućim svjesnim i nesvjesnim porukama koje odašilje u ovoj kampanji jasno daje do znanja da on je, te da namjerava ostati masonski, neprijateljski predsjednik jer masonerija kojoj Josipović činjenično pripada najveći je ubojica Boga kroz povijest te "ubojica" Božjih ljudi ("ubojica" Hrvata). Zato je Josipović ZA ušutkavanje kršćana i obitelji i ZA davanje slobode svim drugim izopačenosti današnjice. Zato se šepuri duginim homo bojama u kampanji, a ne bojama Hrvatske. Zato je Ivo Josipović sponzorirao udruge koje su u svijetu optužene za pedofiliju, koje promiču abortuse i ritualno sablažnjavanje djece, zato financira, gura i podržava na sav glas udruge i stranke koje se zalažu za komunizam, i sotonizam, za vraćanje i bajanje za potpunu realizaciju realizaciju grijeha. Upravo zbog toga Josipović s velikim osmijehom na licu pokazuje đavolji znak, i ne srami se toga.

A za one koji ne znaju 'Sotanski Pozdrav', 'Rogata Ruka' ili 'Mano Cornuto' je signal odanosti pripadnika sotonističkog kulta svom "rogatom bogu"; to je istovremeno i znak njihovog međusobnog sotonskog raspoznavanja. Zna li Josipović što je učinio svojim pozdravom? Naravno da zna. Pa isti lik kojeg je pozdravio je onaj kojemu je posvetio svoju "umjetnost", svoje talente i svoju srž koja se manifestira kroz njegovu glazbu. A prijateljica, još od kako je bila mala mu je i Mirela Holy "najtrendi" vještica u Hrvatskoj ili kako ju nazivaju, stručnjakinja za magiju i magijske komunikacije. Pitamo se samo je li ona duhovna učiteljica Josipoviću ili je možda obratno? Je li Josipović usmjerio Holy još kao malu djevojčicu prema tom diabolu, đavlu kojeg toliko poštuje da mu sklada skladbe ili je sama izabrala taj magijski put pa se sada više nego ikad "kuži" s diaboliziranim Josipovićem?

Jedno je sigurno: Era Josipovića je svakako završena. On je raskrinkan i masonskim strukturama kao i Hrvatima više nije interesantan. On je zajedno sa svojim predhodnikom, također masonom Stipom Mesićem izvršio svoj posao i uništio Hrvatsku te ju na pladnju poklonio masoneriji, Londonu i njihovim ubojicama Bogočovjeka. Sjetimo se kako je David Rockefeller (vodeći svjetki depopulist i mason) prvi znao da će Mesić postati predsjednik, a isto tako zna da je budućnost Hrvatske u trilateralnim (njegovim) rukama. Na red stupa Kolinda, žena koja će Hrvatsku nježno predvoditi u Novi svjetski poredak, poredak od kojega nažalost ne možemo pobjeći jer je zapisan, no sve nade možemo položiti u Kolindino krštenje i posvećenje, a naposljetku i mogućnost za obraćenje, nje i cijele nacije, za razliku od Josipovića od kojeg možemo dobiti samo i isključivo onu praznu olupinu čistog i predvidivog zla.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ ... rvata.html
Attachments
338004.jpg
337860.jpeg
337860.jpeg (12.46 KiB) Viewed 5624 times
337863.jpeg
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

POZOR: Masonski udar na Katoličku crkvu razrađen u 33 točke!

Četvrtak, 8 Siječanj 2015 21:49 Autor: admin

Kako se masoni žele obračunati s Katoličkom crkvom? Donosimo tekst koji je izvorno bio objavljen pod naslovom Il piano massonico per la destruzione della Chiesa Cattolica, Teologica, La rivista della nuova vangelizzazione,br. 14, ožujak/travanj 1998., str. 22-25., a u hrvatskom prijevodu je objavljen u časopisu Nova tribina, Split, a zatim i u listu MI. Tekst smo preuzeli s portala dnevno.hr.

Kako kroz povijest tako i u naše vrijeme, Katolička crkva je izložena velikim iskušenjima, izvrgnuta svakakvim napadima i različitim progonstvima. No, varaju se oni koji svim silama žele uništiti Crkvu i koji na tome neumorno rade. Ona je neuništiva: Sam Bogočovjek, Isus Krist, obećao nam je: “Vrata pakla neće je nikada nadvladati!”

Iz knjige: Memoari anti-apostola; plan za uništenje općeg ustava Crkve

1. Uklonite već jednom zauvijek Sv. Mihaela, zaštitnika Katoličke crkve iz svojih molitava u sv. misi i izvan nje. Odstranite njegove kipove tvrdeći da oni odvraćaju od štovanja Krista.

2. Uklonite korizmene pokorničke vježbe, kao što je neuzimanje mesa petkom ili post; spriječite svaki čin samozataje. Umjesto njih treba promicati djela užitka te sreću i ljubav prema bližnjemu. Kažite: “Krist je već za vas zaslužio raj” i “svaki je čovječji napor beskoristan”. Recite svima da se ozbiljno zabrinu za svoje zdravlje. Zagovarajte potrošnju mesa, naročito svinjskoga.

3. Zadužite protestantske pastore da preispituju Sv. misu i da je obesvete. Sijte sumnju u stvarnu prisutnost u hostiji i kazujte da je hostija – s većom blizinom protestantskoj vjeri – samo kruh i vino jer da je treba prihvatiti samo kao znak. Rasijte protestante u sjemeništa i škole. Ohrabrite ekumenizam kao put jedinstvu. Optužite svakoga koji vjeruje u stvarnu prisutnost kao osobu razornu i neposlušnu prema Crkvi.

4. Zabranite latinsko misno bogoslužje, klanjanje i napjeve, jer oni sjedinjuju osjećaj otajstva i štovanja. Predstavite ih kao vračarske čarolije. Ljudi će svećenike prestati smatrati ljudima s višom inteligencijom koje treba poštovati kao nositelje božanskih tajni.

5. Ohrabrite žene da u crkvi ne pokrivaju glave koprenom. Kosa djeluje uzbuđujuće. Zahtijevajte da žene budu čitateljice i svećenice. Prikažite to kao demokratsku zamisao. Utemeljite pokret za oslobođenje žene. Tko ulazi u crkvu mora biti obučen u zapuštene haljine da bi se tu osjećao kao u kući. To će oslabiti važnost sv. mise.

6. Odvraćajte vjernike da klečeći primaju pričest. Kažite časnim sestrama da moraju odvraćati djecu, prije i nakon pričesti, od držanja sklopljenih ruku. Recite da ih Bog ljubi takvima kakvi jesu te da želi da se oni osjećaju sasvim udobno.
Ukinite u crkvi klečanje i svako poklanjanje. Kažite osobama da tijekom mise svoju vjeru trebaju svjedočiti stojeći.

7. Odstranite svetu glazbu orgulja. U crkvu uvedite gitare, židovske harfe, bubnjeve, udaraljke i grohotni smijeh. To će narod odvratiti od osobne molitve i od razgovora s Isusom. Uskraćujte Isusu vrijeme za poziv djeci na vjerski život. Oko oltara izvodite liturgijske plesove, priredbe i koncerte u razdražujućim haljinama.

8. Oduzmite sveti značaj pjesmama Majci Božjoj i Sv. Josipu. Njihovo štovanje nazovite idolopoklonstvom. Učinite smiješnim one koji ustraju u tome.
Uvedite protestantske pjesme. To će stvoriti dojam da Katolička crkva, konačno, priznaje da je protestantizam prava vjera ili u najmanju ruku da je on jednak Katoličkoj crkvi.

9. Ukinite sve himne pa i one Isusu, jer oni u ljudima potiču pomisao na stanje sreće i vedrine, a koja već od djetinjstva proistječe iz mrtvljenja i pokore prema Bogu. Uvedite nove pjesme samo da biste uvjerili svijet u to da su pređašnji obredi na neki način lažni.
Osigurajte da u svakoj misi bude barem jedna pjesma u kojoj se Isus ne spominje jer da ta pjesma govori samo o ljubavi prema ljudima. Mladež će biti oduševljena kada čuje da se govori o ljubavi prema bližnjemu. Propovijedajte ljubav, snošljivost i sklad. Ne spominjite Isusa, zabranite i spomen na Posvećenu Hostiju.

10. Odstranite sve svetačke moći iz oltara, a postupno i te oltare. Zamijenite ih poganskim stolovima bez posvete, koji mogu biti upotrijebljeni za prinošenje ljudskih žrtava tijekom sotonskih misa.
Ukinite crkveni zakon koji zahtijeva slavlje sv. mise samo na oltarima koji imaju moći.

11. Prekinite s običajem služenja Sv. mise u prisutnosti Presvetog Sakramenta u svetohraništu. Ne dopustite bilo kakvo svetohranište na oltarima na kojima se slavi sv. misa. Stol treba izgledati kao kuhinjski stol. Mora biti prenosiv da bi se izrazilo da on nikako nije svet, nego da mora služiti dvostrukoj svrsi, kao npr. stol za predavanje ili kartanje. Poslije stavite barem jednu stolicu uz taj stol.
Svećenik mora tu zauzeti mjesto da bi pokazao da se on poslije pričesti odmara kao nakon jela. Svećenik nikada ne smije klečati niti se poklanjati za vrijeme sv. mise. Kad se jede, u stvari, nikad se ne pokliče.
Svećenikova stolica mora biti smještena na mjestu svetohraništa. Ohrabrite narod da časti svećenika i da mu se divi umjesto hostiji, da bude poslušan njemu umjesto Kristu. Kažite ljudima da je svećenik Krist, njegova glava. Svetohranište smjestite na drugo, manje vidljivo mjesto.

12. Uklonite svece iz crkvenog kalendara, neke uvijek u određenim razdobljima. Zabranite svećenstvu da propovijeda o svecima, osim o onim koji se spominju u Evanđelju. Recite narodu da bi se zbog toga, možda nazočni protestanti u crkvi, mogli sablazniti. Izbjegavajte sve ono što smeta protestantima.

13. Kada čitate Evanđelje, izostavljajte riječ “sveti”, na primjer, umjesto “Evanđelje po svetom Ivanu”, redite jednostavno: “Evanđelje po Ivanu”. Tako će narod pomisliti da ih više ne treba štovati.
Pišite stalno nove biblije, sve dok ne budu istovjetne s onim protestantskim. Ispuštajte pridjev “Sveti” u izričaju “Duh Sveti”. To će otvoriti put. Ističite žensku narav Boga kao majke pune nježnosti. Ukinite uporabu naziva “Otac”.

14. Učinite sve da nestanu sve knjige osobnoga milosrđa ter ih uništite. Dosljedno, također će prestati litanije Presvetomu Srcu Isusovu, Majci Božjoj, Sv. Josipu kao priprava za svetu pričest. Zahvala poslije pričesti postat će također suvišna.

15. Neka također nestanu svi kipovi i slike anđela. Zašto bismo se morali spoticati o kipove naših neprijatelja? Nazovite ih bajkama ili pričicama za laku noć. Ne dopuštajte razgovor o anđelima, jer bi ozlojedio naše prijatelje protestante.

16. Ukinite mali egzorcizam za istjerivanje zlih duhova, uznastojte oko toga objaviti da đavli ne postoje. Objasnite da je to metoda primijenjena u Bibliji za označavanje zla i da bez zlobnika ne mogu opstati zanimljive priče. Kao posljedica toga ljudi neće vjerovati u opstojnost pakla, niti će se bojati da bi u nj ikada pali. Ponavljanje da pakao nije ništa drugo doli udaljenost od Boga i da nema strašnijeg od toga, ako se u biti radi o samu životu kao ovdje na zemlji.

17. Naučavajte da je Isus bio samo čovjek koji je imao braću i sestre ter da je mrzio vlastodršce. Objasnite da je volio društvo bludnica, posebno Marije Magdalene, da mu nije stalo ni do crkava ni sinagoga. Kažite da je savjetovao neposluh svećeničkim poglavarima, objasnite da je bio veliki učitelj koji je zastranio s pravog puta kada je odbio poslušnost svećeničkim poglavarima. Obeshrabrite razgovor o Križu kao pobjedi; naprotiv, prikažite to kao promašaj.

18. Prisjetite se da možete navesti časne sestre na izdaju njihova zvanja ako se okrenete njihovoj taštini, draži i ljepoti. Učinite da promijene crkvenu odoru, a to će dovesti, naravno do toga da odbace svoje krunice. Objavite svijetu da u njihovim samostanima postoje nesuglasice. To će spriječiti njihova zvanja. Kažite časnim sestrama da neće biti prihvaćene ako se ne odreknu svoga redovničkog odijela. Također, pospješujte među narodom gubitak povjerenja prema crkvenoj odjeći.

19. Spalite vjeronaučne priručnike. Kažite vjeroučiteljima da naučavaju ljubiti Božja stvorenja umjesto samoga Boga. Otvoreno ljubiti svjedočanstvo je zrelosti. Učinite da se izraz “seks” svaki dan rabi u vašim vjeronaučnim razredima. Učinite od seksa novu religiju. Uvedite slike seksa u vjersku pouku da biste naučili djecu stvarnosti. Osigurajte da slike budu jasne. Ohrabrite škole da postanu napredni mislioci na području spolnog odgoja. Uvedite spolni odgoj uz pomoć biskupova ugleda, tako da roditelji neće ima ništa protiv toga.

20. Ugušite katoličke škole, priječeći zvanja časnih sestara. Otkrijte časnim sestrama da su malo plaćene socijalne radnice i da će ih Crkva uskoro ukinuti. Uznastojte da nastavnik katolički laik prima istu plaću kao i onaj državnih škola. Zaposlite nastavnike nekatolike. Svećenici moraju primati jednaku plaću kao i odgovarajući svjetovni službenici. Svi svećenici moraju skinuti svoje svećeničko odijelo i svoje križeve, tako da ih svi mogu prihvatiti. Učinite smiješnima one koji se ne prilagođavaju.

21. Uništite Papu srušivši njegova sveučilišta. Odvojite sveučilište od Pape, govoreći da bi ih tada vlada mogla pripomoći. Zamijenite nazive vjerskih zavoda sa svjetovnim imenima za promicanje ekumenizma. Na primjer, umjesto “Škola Bezgrješnog Začeća” kažite: “Nova viša škola”. Ustanovite odjele za ekumenizam u svim biskupijama i pobrinite se za njih da ih nadziru protestanti.
Zabranite molitve za papu i one upravljene Mariji, jer one obeshrabruju ekumenizam. Navijestite da su mjesni biskupi nadležne vlasti. Tvrdite da je papa samo reprezentativan lik. Objasnite ljudima da papin nauk služi samo za razgovor ali da je uostalom lišen važnosti.

22. Borite se protiv papine vlasti, postavivši dobnu granicu njegovoj službi.
Sužavajte mu vlast malo pomalo, objasnite da ga želite zaštititi od prevelika rada.

23. Budite odvažni. Oslobodite Papu uvođenjem biskupskih vijeća. Tada će Papa postati samo reprezentativan lik, kao u Engleskoj gdje vladaju Gornji i Donji dom i od kojih kraljica prima naredbe.
Potom oslabite biskupov autoritet, ustanovivši jednu ustanovu na svećeničkoj razini koja će biti njegov takmac. Kažite da tako svećenici dobivaju na pažnji koju zaslužuju. I naposljetku, oslabiti ovlasti svećenika ustanovljenjem skupine laika koji trebaju zagospodariti svećenicima. To će proizvesti takvu mržnju da će Crkvu napustiti čak i kardinali pa će onda Crkva biti demokratična, kao nova Crkva.

24. Smanjite zvanja za svećeništvo tako da laici izgube strahopoštovanje prema njemu. Javna sablazan jednog svećenika uništit će na tisuće zvanja. Hvalite svećenike koji su znali radi ljubavi prema ženi sve ostaviti i proglasite ih junacima.
Častite svećenike koji su postali laici kao izvorne mučenike toliko potlačene da dalje nisu mogli to podnositi.
Osuđujte, također, kao sablazan da naša subraća masoni u svećeništvu moraju biti otkriveni a njihova imena objavljivana. Budite snošljivi prema klericima homoseksualcima. Kažite ljudima da svećenici pate od usamljenosti.

25. Počnite zatvarati crkve zbog manjka svećenika. Tu praksu proglasite dobrom i štedljivom. Objasnite da Bog sluša naše molitve ma gdje mi bili. Zato crkve postaju čudovišno rasipanje novca. Prije svega, zatvorite crkve u kojima se od davnine prakticira tradicionalna pobožnost.

26. Koristite vijeća laika i svećenika slabića u vjeri da bez teškoća osude i kude svako Marijino ukazanje i svako primjetno čudo, posebice Sv. Mihaela Arkanđela. Osigurajte da ništa od toga, ni u kojoj mjeri ne zadobije odobrenje po Drugom vatikanskom saboru.
Označite kao neposluh, u odnosu na vlas, ako netko posluša objave ili upravo ako netko razmišlja o njima. Proglasite vidioce kao neposlušne crkvenoj vlasti. Učinite da izgube dobar glas i da ne budu poštovani, pa tada nitko neće pomisliti obazirati se njihove poruke.

27. Izaberite protupapu. Tvrdite da će on protestante vratiti u Crkvu, a možda čak i Židove. Protupapa će moći biti izabran, ako bude dano pravo glasa biskupima. Tada će biti izabrani mnogi protupape kao kompromis. Tvrdite da je pravi Papa mrtav.

28. Ukinite ispovijed prije svete pričesti za učenike drugog i trećeg razreda tako da im ne bude više stalo do nje kada budu pohađali četvrti i peti razred i poslije više razrede. Tada će ispovijedi nestati.
Uvedite (prešutno) zajedničku ispovijed sa skupnim odrješenjem. Objasnite narodu da je to zbog manjka svećenika.

29. Neka pričest dijele žene i svjetovnjaci. Kažite da je ovo doba laika. Započnite s davanjem hostije na ruke, kao protestanti, umjesto na jezik. Razjasnite da je Krist to činio na isti način. Prikupite nekoliko hostija za “crne mise” u našim hramovima. Potom podijelite, umjesto osobne pričesti jedan pehar neposvećenih hostija koje se mogu sa sobom ponijeti kući. Objasnite da se tako božanski darovi mogu uzimati svaki dan. Postavite automatske razdavače hostija za pričest i nazovite ih svetohraništima.
Kažite da se moraju razmijeniti znakovi mira. Ohrabrite ljude da se pomiču u crkvi da bi se prekinula pobožnost i molitva. Ne križajte se; umjesto toga dajte znak mira. Objasnite da se je i Krist pomicao da bi pozdravio učenike. Ne dopuštajte bilo kakvu sabranost u tim trenutcima. Svećenici moraju okrenuti leđa hostiji i častiti narod.

30. Nakon izbora protupape raspustite biskupska vijeća, a i svećenička udruženja ter župna vijeća.
Zabranite svim redovnicima da bez dopuštenja raspravljaju o tim novim odredbama. Pojasnite da Bog ljubi poniznost i mrzi one koji teže za slavom. Optužite za neposluh prema crkvenim vlastima sve koji postavljaju pitanja.
Obeshrabrujte poslušnost prema Bogu. Kažite ljudima da moraju slušati ove crkvene starješine.

31. Udijelite papi (= protupapi) najveću ovlast u izboru svojih nasljednika. Naredite, pod kaznom izopćenja, svima onima koji vole Boga da nose znak Životinje. Međutim, ne imenujte ga “znakom životinje”.
Ne smije se činiti znak križa niti upotrebljavati nad osobama ili preko njih (ne smije se više blagoslivljati). Čin križa bit će označen kao idolopoklonstvo i neposluh.

32. Tvrdite da su lažne prethodne dogme osim one o papinoj nezabludivosti.Isusa Krista proglasite promašenim prevratnikom. Navijestite da će pravi krist ubrzo doći. Samo izabranog protupapu treba slušati. Recite ljudima da se moraju pokloniti kada se bude izgovaralo njegovo ime.

33. Naredite svim papinim podanicima da se bore u svetim križarskim bojevima da bi se proširila jedna jedina svjetska vjera. Đavao zna gdje se nalazi sve izgubljeno blago. Bez samilosti osvojite svijet!

Sve će to donijeti čovječanstvu ono za čim je ono uvijek žudilo: “zlatno razdoblje mira”!

Izvor: Il piano massonico per la destruzione della Chiesa Cattolica, Teologica, La rivista della nuova vangelizzazione, br. 14, ožujak/travanj 1998., str. 22-25.

Hrvatski prijevod najprije je objavio časopis Nova tribina, Split, 1999.godine, br. 18, str. 43-46; a zatim MI, list mladih, Zagreb br. 10, 2001 god.

http://croative.net/?p=26048
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

OSTVARENA ZAPOVIJED: 'Demoralizirajte muškarce, žene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!'

Autor: Zrinka K
.Datum: petak, 30. siječnja 2015. u 19:24

Realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi - "Masonerija, intrigirajuća tajnovitost", autora A. De Lessusa, koja glasi "Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!"

Svijetom vlada masonerija. To se zna, iako se pravi da se ne zna. Iako se o tome šuti prisilno jer masoni su opasni, oni su okultni i stvarni i iz sjene kroje društveni i politički svijet, osvećuju se, napadaju, ušutkavaju, prisilno zatvaraju. O njima se ne smije razgovarati, o njima se mora šutjeti inače lete glave. Svi smo dužni promatrati piramide koje iskaču iz svake paštete, petokrake, njihova božanstva, zvijeri, demone koje vrište sa svakog koraka. Svi smo dužni šutjeti na grijeh, na zlo, na rastakanje društva. Dužni smo se pokriti po glavi i ignorirati masonske podvale, potope čitavih generacija. Dužni smo trpjeti odobravanje zločina, izopačenosti. Dužni smo tolerirati sve što je neprirodno, ali dužni smo i o tome šutjeti. Jer tko progovori, gotov je. Nema, ga. Samo nestane. I nikome ništa. Predstavnici masonskih loža svuda su oko nas, u politici na svim strateškim pozicijama, kroje naše društvo u cijelini. Velike lože i njihovi maestri zabrijali da su bogovi i kreću na krojenje svojeg svijeta. Predsjednici svi do jednog članovi mračnih klubova sastaju se u mračnim sobicama i tamo trljajući ruke i oblizujući usne dogovaraju kako će nas "riješiti" otrovati, porobiti, čipirati, uzeti nam slobodu. Svi političari ponašaju se kao lutke instrumentalnih tipova s vrha piramide. Ništa oni ne znaju, ali kvare i samo kvare, a ako ih upitamo, zašto nas krvare i uništavaju kao papagaji ponavljaju: "Nismo mi, to su oni prije nas! " Kao da su ih naučili da to govore, isprogramirali, iskrojili. A robovi rade, ubijaju se i šute, trpe. Što će drugo.

Iako nas procjepljuju živom mi stojimo u redu za cjepiva. Iako nam je hrana otrovna, polomimo se kako bi smo si priuštili taj otrov. Gledamo na svoje oči kako nas praše, kako truju zrak, vodu, zemlju, ali i dalje ponavljamo: Ne, to nije istina! Zbog istine gube se glave, kao što ju je izgubio glavni istražitelj na slučaju Charlie Hebdo, ili stotine znanstvenika koji su naletjeli na istinu, slučajno. Nevini završavaju u ludnicama, a ludi na ulicama. I nikome ništa. Žalili smo se i UN-u, a kad ono, svo zlo od tamo krenulo. Pomoć ne pristiže, znamo i zašto. I što sad? Dopustit ćemo masoneriji da vlada? Pa neka vlada i tako nitko ne vjeruje da ona postoji, da se bori protiv katolika, vjernika, Crkve. Da se bori protiv moralnosti, savijesti, dobra i čistoće - protiv Isusa Krista. I tako nitko ne osvješćuje da smo u ratu, zbiljskom ratu, duhovnom i svjetovnom i da je potrebno preobraćenje čitavog naroda kako bi smo pobijedili.

Vrlo zanimljiv tekst napisao je svećenik M. Piotrowski iz Poljske, a riječ je o masoneriji koja kroz cijelu svoju povijest djeluje kao svojevrsna Anticrkva. Mnogi masoneriju doživljavaju kao svojevrsnu organizaciju, možda religiju, no rijetko se shvaća da masonerija sustavno i izravno napada vjeru i Katoličku crkvu i to zato što masonerija zna da joj je Crkva najveća prepreka koju moraju uništiti kako bi došli do ljudskih duša zaštićenih Duhom Svetim. "Sve se više ljudi nerado ili s mržnjom odnosi prema Crkvi, Evanđelju, papi, svećenicima kao i cijelom izvrsnom dostignuću judeo-kršćanske kulture piše Piotrowski dodajući kako je riječ o instaliranoj pobuni protiv Boga. Izraz te organizirane pobune čovjeka i protiv Boga, objavljenog u Isusu Kristu je, između ostaloga, skriveno djelovanje masonerije. Masoni odbacuju postojanje osobnog Boga, kao i mogućnost Objave.

Masonerija tvrdi to da je čovjek samodostatan centra svijeta, dakle – nije im potreban nikakav Bog. Od samog početka svojeg postojanja, krugovi vladajućih masona smatraju svojom osnovnom zadaćom borbu s Katoličkom crkvom i njezinim naučavanjem. To treba biti borba na život i smrt, čak do potpunog uništenja. Evo nekoliko citata koji to dokazuju: "Mi moramo u potpunosti srušiti i pobijediti katolicizam!", piše u biltenu francuske lože Velikog Istoka Francuske iz 1895.

"Prije svega, mora biti uništena religija", izgovoreno je na Slobodnozidarskom kongresu, u Parizu, 1900. godine.

"Među protivnicima, koje moramo iskorijeniti, klericizam ostaje najopasniji", rekao je Brat Brenier, predsjednik Savjeta Velikog Istoka Francuske

"Borba započeta između katolicizma i masonerije je borba za život ili smrt", piše u Memorandumu Najvišeg Savijeta Velikog Istoka Francuske, br. 85, str. 48.

Na samom početku masonerija je sebe nazvala Anticrkvom, sada ipak iz taktičkih razloga, više tako ne čini. "Ne dozvoljavajte govoriti braćo moja da je slobodno zidarstvo Anticrkva.. Zapravo, slobodno zidarstvo se smatra Supercrkvom koja će povezati sve druge crkve", objavljeno je u glasilu masonerije pod nazivom Symbolisme, 1962. godine.

"Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu. Obilježava ju se kao religiju sveopćeg bratstva, razuma, napredovanja, slobode i božanske ljudskosti. Najveća zapreka za masoneriju na putu ovladavanja ljudskim umom je Katolička crkva. Zato masonerija iskorištava svakojaka djelovanja za borbu protiv Crkve.

Danas jasno vidimo utjecaj masonerije u međunarodnim financijskim krugovima, u sredinama koje stvaraju javno mnijenje, u parlamentima, u prosvjeti i odgoju", hrabro piše Piotrowski dodajući kako je najopasnije oruđe u njihovim rukama novinarstvo, radio i televizija, preko kojih masonerija formira načine ponašanja, mišljenja i neki novi mentalit društva. Rukovodeći centri masonerije vode točno programiranu manipulaciju ljudskim umovima, zato da pobude u njima nepouzdanje, odbojnost ili mržnju prema moralnom autoritetu Crkve. U svojim nastojanjima na uništavanju kršćanstva, masonerija propagira jednu veliku svjetsku vladu preko sredstava masovnog informiranja, ali i potpunu moralnu slobodu, uništavajući granice dobra i zla.

Na taj način realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi - "Masonerija, intrigirajuća tajnovitost", autora A. De Lessusa, koja glasi "Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!" Umjesto Boga masonerija predlaže kult seksualne raskalašenosti, kult golotinje, vječne mladosti. Sotonine sluge dobro znaju da demoralizacija uništava u čovjeku osjetljivost na Božju milost. Isus nam je objavio da je sotonina strategija laž, da on smjera na taj način uništiti čovjeka i ljudskost. Najopasnije u tom napadu protiv vrijednosti kršćanske moralnosti je to što je usmjeren na kvarenje djece i mladeži koja se zapravo ne zna braniti protiv profesionalne propagande potpune "moralne slobode". Masonerija propagira i podupire raskide brakova kao i abortuse, vodi dobro promišljenu antiobiteljsku politiku, tvrdeći da je neraskidiv i trajan brak nije u skladu s prirodom. A vjernost supružnika i obiteljske obveze da su nepotrebne i suvišne u ljudskom životu. Uz to masonerija koristi medije i svu svjetsku mrežu kako bi u svakom trenutku mogla oblatiti Katoličku crkvu ili budne pojedince na zlonamjeran način, podvalama, lažima, obezvrijeđujući istinu, jasan je Piotrowski, koji zlo, za razliku od mnogih koji šute i odobravaju naziva pravim imenom, ne boji se i ne skriva izreći da iza svega ovoga stoji diabolo, rastakač ljudske svijesti, rastakač i djelitelj svijeta koji živi ne od našeg prozivanja, već od straha koji nam je instaliran već pri rođenju i kojeg možemo pobijediti samo i isključivo preobraćenjem, sakramentima, molitvom i nešutnjom jer šutnja je znak odobravanja - jedino ako možda ne želimo da nama katolicima vlada masonerija.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/143 ... -sebe.html
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

GRAMMY: Slavni izvođači opet javno dozvali sotonu pred 25 milijuna gledatelja i nikome ništa!?

Autor: Zrinka Kasapić
Datum: srijeda, 11. veljače 2015. u 13:30

Iako mislite da to nas, daleke Hrvate, ne bi trebalo zanimati, znajte da dozivanje Sotone na bilo kojem dijelu planeta utječe i na naše živote te na sveopće stvaranje zla u svijetu u kojem živimo.
Godinama za redom velik broj ljudi pokušava navesti svekoliku javnost na zastrašujuću propagandu đavla i čistog zla u glazbenoj industriji SAD-a. Nitko ne reagira, štoviše ova strahota se sve više ignorira.

Ignorancija medija je bolesna iako slavni izvođači u suradnji s producentima sasvim javno dozivaju đavla pred milijunima gledatelja koje onda uvode u svoj ritual. Izvođači su toliko razotkriveni da više ne skrivaju svoje služenje Sotoni, a ove godine na dodjeli Grammyja cijela produkcija bila je fantastičan iluminatski ritual stvoren isključivo za đavla i njegove podanike.

Ništa ne bi bilo sporno da tim ritualom nije zahvaćeno preko 25 milijuna ljudi koji sudjeluju u ovom ritualu uživo, a isto toliko naknadno pogleda dodjelu Grammyja. Ništa to ne bi bio problem da ti slavne izvođače koji javno na pozornici, pred čitavim svijetom izjavljuju svoju ljubavi Sotoni ne slušaju i ne prate, ponajviše mladi ljudi koji nakon ovakvih rituala ostaju osupnuti, rastrgani, uplašeni, ali opet oduševljeni zlom koje se plasiralo kao ljubav!

Da je apsolutno cijela dodjela Grammyja pomno i osmišljena kao sotonistički ritual dokazuje i ovogodišnja stražnjica Madonne koja je obišla svijet.

Naime, mediji su se raspisali o "slučajnosti" prilikom koje je Madonna fotografima prije svog nastupa, na crvenom tepihu pokazala stražnjicu. Najveći manevr novinara nastupa u trenutku kada njenu stražnjicu javno plasiraju kao "slučajnost" iako je savršeno vidljivo kako je Madonna stražnjicu namjerno pokazala. Zašto je to učinila? Pa, nakon što je njena stražnjica obišla svijet, milijuni ljudi uključili su se u izravan prijenos i pratili njezin nastup. Nakon što je njena stražnjica obišla svijet, dodjela Grammya nije ostala samo na razini SAD-a već je u taj ritual bio zahvaćen cijeli svijet, što je naravno i planirano. Iz svega je vidljivo da je nekome jako stalo da što više ljudi vidi njezin nastup ili bolje cijelu dodjelu Grammyja kojom su slavni izvođaći dozvali sotonu i uveli milijune u sotonistički ritual.

Iako su svi izvođači potpuno svjesno u ovom projektu tame sudjelovali, vrhunac rituala nastupio je s nastupom Madonne.

"Ovo će biti revolucija, revolucija ljubavi" riječi su s kojima je Madonna započela svoju pjesmu "Living for love". No ono što se događalo na pozornici zaista nema veze s ljubavi nego sa čistim zlom. Madonna, svećenica, obućena u crveno opet je utjelovila đavla okružena vlastitim demonima, orgijala je sotoni u čast otvoreno i jasno, bez sakrivanja. Naime, Madonna se okružila cijelim nizom demona, čime je jasno odala počast luciferijasnkom kultu štovanja sotone kojemu, poznato je i sama pripada.
1_347235.jpg
1_347235.jpg (37.74 KiB) Viewed 5535 times

Njezin nastup izazvao je ogroman broj komentara i reakcija osupnutih ljudi a koji ne mogu vjerovati što se to javno i u obiteljskom terminu plasira svijetu. "Je li Madonna izvela sotonski ritual?" "Ne mogu vjerovati, opet sotonistički ritual?" "Kako je moguće da Madonna smije javno prezentirati Sotonu?" Grammy je prekršio svaku mjeru, pa to gledaju i djeca" samo neki su od komentara bjesnih gledatelja koji ne žele sudjelovati u ovako stravičnom ogoljenju čistog zla.

Naime, Madoona je od početka svoju karijeru slaže zajedno sa diabolom, a dokaz za to su njeni brojni preformansi u kojima se ne libi priznati da je pod utjecajem sotone.
347169.jpg

Isto tako Madonna je nedavno svojom pjesmom "Iluminati" javno priznala kako pripada tom kultu, a taj luciferijasnki kult predstavila je svijetu kao "svjetlost" mir i ljubav baš kao što je ovim nastupom prikazala đavla kao oličenje njene ljubavi. Dokaz da iluminati stoje iza dodjele Grammya i kako je cijeli ovaj projekt i zamišljen kao iluminatsko slavljenje đavla nalazi se i na samom plakatu za ovogodišnju dodjelu nagrada. Na plakatu se nalazi projekcija "kontrole uma" - svevideće oko kao najpoznatiji simbol iluminata.

Sve što se dogodilo na ovogodišnjoj dodjeli Grammya je naprosto strašno jer se sotonizam više ne skriva te se pokušava progurati kao banalni i benigni preformans dok je, zapravo, riječ o zastrašujućim ritualima pomoću kojih se zaziva zlo, a u kojem se ovim Grammy putem uvode cijele obitelji i cijelo jedno društvo, koje kao prikovano za TV, svake godine bleji u ritalističke preformanse koji pred očima javnosti vrijeđaju, ali i ubijaju Boga.

Iako mislite da to nas, daleke Hrvate, ne bi trebalo zanimati, znajte da dozivanje Sotone na bilo kojem dijelu planeta utječe i na naše živote te na sveopće stvaranje zla u svijetu u kojem živimo.
Potpuno je apsurdno da se tako očito pretvaramo u društvo koje njeguje sotonističke 'vrijednosti' jer ove slavne izvođače slušaju i hrvatska djeca i ne samo da ih slušaju nego ih i kopiraju te svakodnevno upijaju u virtualnom svijetu u kojem provode polovicu svoga vremena.

http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-i-kult ... nista.html
Attachments
347170.png
347170.png (569.97 KiB) Viewed 5535 times
347238.png
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Liberali i ljevičari su sotonisti a sve je i započelo sotonističkim ritualom?!

Datum: ponedjeljak, 02. ožujka 2015. u 19:08

Sve je počelo oskvrnjenjem Svetoga Trojstva!

Jesu li ljevičari u Hrvatskoj zapravo sotonisti? Jesu, ako uđemo u dubinu njihova stvaranja ali i ako sagledamo njihova djela. Jer, po djelima se čovjek poznaje zar ne? Idemo prvo na djela. Duhovna i materijalna pustoš, jad, bijeda, bolest depresija. Vjerovali ili ne, to je Hrvatska danas predvođena ljevičarima! Ljudi gladni, gladni vjere, gladni hrane. Bog je odavno diskreditiran, Crkva isto tako. Tko ide u Crkvu taj je klerofašist, ognjištar primitivac ali i kriminalac zar ne? Pa tko bi se u ovoj državi usudio javno reći kako vjeruje u Boga? Ljudi se prisilno liječe, zatvaraju na psihijatriju i truju zbog takvih stavova, to je istina u kojoj živimo. Klanjamo se zlatnim telićima, novcu i materijalnim stvarima koje su poput prave Zvijeri svrgnule Boga s trona a bankari su svećenici i promicatelji te nove sotonističke religije. Ne vjerujete? Pogledajte oko sebe. Omča oko vrata sve se više steže. Kome? Ljudima! Istinskim Božjim kreacijama? Tko toliko mrzi čovjeka da ga je u stanju ovako ponižavati kao što to država Hrvatska ali i većina država svijeta čini ljudima? Pa sotona, lucifer, diabolo tko drugi? I dalje ne vjerujete? Vračare i vještice vrište sa svih TV ekrana. To više nije sramota. Pa mi imamo i političarku koja javno kaže da je vještica i nikome ništa. Neka zavodi i napušava mlade. Neka brije po ezoteriji, kabali i numerologiji. Koga briga. Odavno smo prosvjetljeni. Neka nam paradiraju goli seksualci svih vrsta, neka se truje čovjek, neka se šakama udaraju ljudi, žene, neka se ubija ljudsko biće u bolnicama pod medicinskim nadzorom. Pa to je njihovo pravo, to je pravo svakog djeteta, da bude ubijeno. O kako smo prevareni, kako smo zavedeni, kako smo samo nasjeli na đavoljsku propagandu.

Zašto đavoljsku? Zato što je sve započelo "prosvjetljenjem" sotonskih svećenika kao i sotonističkim ritualom! Prisjetite se samo! Prisjetite se kojim je zločinom započeo ljevičarski pokret i sve će vam biti jasno. Prisjetite se tko su vođe ljevičara i kome oni služe i sve će doći na svoje. Ljudi se moraju probuditi. Svijet mora shvati i da smo vođeni sotonistima i ničim manjim od toga.

Mnogi liberali danas svjesni su zapravo da su predvodnici te ideologije sotonisti i slažu se s time, što je najužasnije od svega. Pa i sami su večinom članovi raznih sotonskih društava i organizacije koje štuju razne bogove i "kreatore" svemira, razne prosvjetljene ljude i poganske bogove. Ne kaju se, jer su odavno oprana mozga i sukladno tome izvršavaju sve što im se kaže a što je vidljivo i na primjeru Hrvatske podosta dijabolične politike u kojoj Vladajući kao da uživaju u patnjama vlastita naroda. Zarivaju nož u srce svim Hrvatima na silu čupajući njihovu vjeru, korijenje i fundament hrvatskog društva, te to zavrću, mijenjaju ismijavaju a čak i šakama udaraju na očigled sveukupne javnosti.

Ismijavaju se krevelje, i provode totalnu blasfemiju nad našim katoličkim društvom. Oni su svjesni da je njihova služba usmjerena isključivo na krupni kapital u službi sotonista i potpuno nasuprot Krista. Umjesto da slijede Krista i njegovu "politiku" u službi čovjeka, liberali promiču služenje materijalnim vrijednostima globalistima a što kao posljedicu ima, ne slobodu kako to mnogi misle, već robovlasničko društvo izmučenog čovjeka.
I tako umjesto jedino održivog sustava Krist – čovjek – država u kojemu je ekonomija i čitav svijet služi ljudskom biću mi imamo potpuno suprotno, poredak u kojemu nema Boga, u kojemu je On okarakteriziran kao nepotreban, a na čelo ovakvog svijeta sjela je Zvijer koja se očituje u novcu koji gospodari planetom.

Umjesto pape i Petrove Crkve, predvodi nas FDA i ostale globane institucije u njezinoj službi a posljedice takve ideologije vidimo iz dana u dan u sveopćoj bjedi i duha i svijeta.

Pa što se žalimo. Ispada da smo sami to tražili. E sad, ako uđemo u dubinu ove ljevičarske ideologije, nju su zapravo ustanovili sve mag do maga, svečenici i takozvani "prosvjetitelji" poput Rousseaua, Diderota, Montesquieua, Holbacha, d'Alemberta i njihovog „vrhovnog dijaboličnog svećenika" Voltairea.

Prosvjetitelji kojima je drugo ime "iluminati" sami su si dali naziv si po Luciferu, lučonoši ili nositelju svjetla a sve je započelo sotonističkim ritualom u Parizu. Njihovi slugani, magovi i danas kroje svijet po svojoj volji dok u svojim rukama te mračne iluminatske obitelji provode eugeniku i sotonizam nad živim bićima - doslovno. A svoje podanike hrane isključivo novcem. Taj ritual se nastavlja i sa sobom ostavlja stravične žrtve; nekoliko milijuna abortirane djece godišnje, bolest, smrt i grijeh koji ubija dušu i tijelo. Oni se klanjaju đavlu na najvećim pozornicama svijeta i to ne skrivaju. Narod im plješće i skandira. Što je to? Svoju mrežu đavoljskih poslanika toliko su razgranali da niti jedan segment društva od umjetnosti do politike od znanosti do obrazovanja nije izostavljen iz toga. Pa hrvatska djeca odavno su pala na tu lažljivu propagandu.

Apsolutno nesvjesni da taj pokret u svojoj krajnjoj konzekvenci može vratiti društvo u najprimitivnije doba ljudskog postojanja, doba tame i animalizma, oni ga i dalje provode- do kraja i potpunog predanja knezu ovoga svijeta. Naravno, skrili su se oni pod pojam 'zaštite žena' "zaštite bilja" zaštite prava" iako se najmanje bave tim područjem a najviše svim drugim izopačenim idejama a sve s jednim jedinim ciljem; uništavanje ljudskoga bića na svim nivoima.
Ljevičarski pokret predvođen idejama gore navedenim svećenicima započeo je sotonističkim ritualom i to je činjenica. U 19. stoljeću, na krilima lijeve ideologije, poslije Francuske revolucije kada su u crkvu Notre Dame, francuski revolucionari "prosvjetitelji" pohuškani zvjerskim obiteljima poput masončina Rothschildima na oltar su postavili bludnicu te joj se klanjali i ritualno orgijali pred Presvetim Trojstvom u čast samog Lucifera. Zašto su to učinili? To je bio ritual koji je pokrenuo apsolutno sve, ritual koji i danas pokreće razne Kukurikavce i njihove sljedbenike.

Uništili su Boga u cijeloj Francuskoj a ta kalvarija samo se prelila po Europi i ta stravična mržnja prema svemu Božjemu rasplamsala se dok su goli ljudi bez srama, opijeni strašnim grijehom oskvrnjivali Boga na svakom koraku. Tada se Bog pisao malim slovom, a zakonitom kralju odrubili su glavu, kao i što su odrubili na tisuće glava Blažene Djevice Marije čije su kipove dovozili na giljotinu i dekapitirali, a obnaženu prostitutku stavili na oltar crkve Notre Dame u Parizu. Čudovišni tvorci liberalizma sebe su smatrali intelektualnom elitom koja se bori protiv praznovjerja, iracionalnosti i kršćanske tiranije kroz stoljeća. A vjera je za sljedbenike ove religije "prosvjetljenih" bila predmetom izrugivanja, dokaz kukavstva zaostalih duhova prošlosti. Oni zapravo niti tada a niti danas uopće ne shvaćaju koliko su zapravo nazadni u svojoj poganštini dok se predstavljaju kao napredni. Oni uopće nisu svjesni koliko je ogavna ta modernost i sloboda ukoliko u njoj nema Boga. Zapravo, oni uopće nisu svjesni smrti u koju uvode ponajprije sebe i svoju vjećnost ali onda i sve druge ljude naivne i željne Božje ljubavi. Ljubavi onoga Boga kojega ti ljevičari grijehom žele iskorijeniti. No, kad dođe dan, biti će kasno. Mnogi koji sada pate pod ljevičarskom palicom će se uzdignuti dok će svi oni koji sada uživaju "novac" i moć nad ljudskim bićima vrištati od boli, ukoliko naravno i sami ne zastanu pred veličinom Imena Božjeg!

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ ... ualom.html
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

OKULTNO U GLAZBI: Tko je Beyonce i tko stoji iza nje?

SVIBANJ 30TH, 2015 Nacija.hr NACIJA.HR

Ovaj članak nije nastao da bi ocrnio bilo koga, nego da ukaže na neke stvari. Korišteno je dosta relevantnih informacija kako bi se došlo do istine, a vas pozivamo da sami provjerite…

Beyoncé Giselle Knowles, rođena 1981., američka je R&B pjevačica, glumica i plesačica. Glazbom se bavi od djetinjstva. Prve glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny’s Child. Mogli bismo reći da u njenom životu nema ništa neobično. Čak je svojevremeno pjevala u dječjem crkvenom zboru. Možemo reći da je njen život tekao kao kod ostalih pjevačkih zvijezda, s usponima i padovima. Danas je mediji uglavnom prikazuju kao zgodnu i razgolićenu pjevačicu.

Godine 2008., objavljuje se pod čudnim imenom Sasha Fierce. Njezin treći album nazvan je I Am… Sasha Fierce. Zaprava kaže da se pod tim imenom otkriva njezin alter ego – “Sasha Fierce.” Alter ego, što u doslovnom prijevodu znači “drugi ja”, označava drugu osobnost ili drugi identitet prisutan u čovjeku, radi se zapravo o poremećaju ličnosti. Ovdje je naziv alter ego iskorišten da bi ga ljudi shvatili kao psihološki pojam, a zapravo se ovdje radi o samom zloduhu, koji osobu prati nakon što bude inicirana u tajnim obredima.

Pjesme na albumu I Am… Sasha Fierce, prožete su borbom između njezina duha i duha Sashe Fierce, koji se pojavljuje s mračnim šminkama ili crnim naočalama, što zapravo označava tamu toga duha koji je sada u njoj – Sasha Fierce.
Beyonce-Prsa.jpg
Beyonce kao Sasha Fierce, nosi na prsima simbol sotonske crkve.

Svi njezini spotovi strogo su diktirani simbolima okultne naravi. Beyonce nosi veliki prsten s rogovima i sotoninom glavom. Kada pogledate Internet stranice s kritičkim osvrtom, lako se zaključi da je Beyonce u službi iluminata. Ovi zaključci dolaze s mnogo strana. Svakako ćete brzo zaključiti da su ona i njezin muž Jay-Z uključeni u sve to, ne svojim znanjem i mudrošću, nego jednostavno ugovorom koji moraju poštivati ako žele svjetsku slavu. Nju često prikazuju kao dobrotvora i veliku humanisticu, ali to je samo udica za naivne slušače koji se ne trude primijetiti što je u pozadini svega i kakve to posljedice ima.
Beyonce-nosi-znak.jpg
Beyonce na prsima i prstenu nosi sotoninu glavu – simbol Baphometa.

Ona i njezin muž Jay-Z otišli su predaleko u okultizmu, čak dotle da su i svoj vlastitu kćer uveli bez djetetove volje u svijet mračnih sila. Zamislite, kćerki su dali ime vrlo čudno – Ivy Blue. Evo, što u simbolici toga imena razotkriva ugledni Twitterovac “Katt Williams”: I.V.Y. = Illuminati’s Very Youngest B.L.U.E. = Born Living Under Evil. (objavljeno 08. 01. 2012). U kontekstu znači: Najmlađi iluminati, rođeni pod vlašću Zloga. Na neki način, ovo ispada da je dijete kršteno sotonskim obredom. Dakle, Sotona zna da volja roditelja otvara djeci duhovni put višim silama. Kao što su kršćani od najranijih vremena brzo prepoznali da djecu treba krstiti dok su mala, kako bi rasla i otvarala se Božjoj milosti i zaštiti. Tako i Neprijatelj zna da djecu treba što prije otvoriti okultnim silama kroz razne rituale i obrede, te će jednog dana biti posve blokirani tim silama da, kada postanu punoljetni ne će im ni na kraj pameti pasti da prihvate krštenje u Crkvi. Nije ni čudo da su djeca današnjim medijima zarobljena jer su puni magijskog sadržaja (crtići, igrice, filmovi, glazba). Kako znaju komentirati roditelji „danas nema više ništa normalno“.

Do čega je čovjek došao danas? Slavni ljudi, koji su do slave došli putem okultnih sila i tajnih društava, moraju igrati onako kako to od njih traže iIuminati ili neke druge mračne sile. Čak ponekada moraju i vlastitu djecu žrtvovati, jer đavao traži ljudsku žrtvu. Ukoliko bi se netko od poznatih protiv toga pobunio, to bi ga moglo stajati glave. Tako neki komentiraju da je Michael Jackson brzo nestao s lica zemlje, pošto je izjavio da mu je dosta toga što mu se neki ljudi (iluminati) miješaju u privatni život:

Dakle, strah je glavna karta na koju đavao igra i nažalost pridobiva mnoge koji su željni slave.

A straha od smrti se ne može osloboditi osim po Duhu Svetom. Kako da se netko odupre tome đavolskom strahu ako u njemu nema Duha Svetoga? Takav po đavolskom strahu ubija nedužne kršćane, misleći da služi Bogu, ili je svjestan da služi đavlu. Nažalost mnogi od tih zvijezda znaju od košmarnog stanja prisilnih glasova počiniti i samoubojstvo.

Mnogi današnji kršćani uopće ne shvaćaju koja je milost to što nas je Krist oslobodio. „Za slobodu nas Krist oslobodi“ (Gal 5,1) reći će Sv. Pavao. Pa sjetimo se samo starih poganskih religija, kada su bogovi tražili od vračeva da im se žrtvuju ljudski životi. Nitko se nije smio buniti protiv toga, jer su se bojali tih strašnih bogova. A kako kaže Sv. Augustin, koji i te kako dobro poznaje što je poganstvo jer je sam bio njime okužen: „iza svih poganskih božanstava skrivaju se zlodusi.“ Zato je Krist iz ljubavi došao dati svoj život za čovjeka, da nam pokaže kako pravi Bog ne traži ljudske žrtve, nego vjeru i ljubav. Kako neki kršćanski mistici (sveci) govore da će doći tako strašno vrijeme vladavine antikrista, te će čovjek izdisati pod njegovim jarmom, ali ne će moći ništa, jer će antikrist vladati preko svjetovnih zakona, a ti zakoni ne će biti u skladu s Božjim zakonom ljubavi. No, pravi kršćani, opet će kao u prva vremena Crkve davati svoje živote i prolijevati svoju krv, koja će zajedno s Kristovom biti za obnovu svega svijeta.

Jedan malo duži komentar o simbolici u pjesmama od Beyonce je na žalost youtube obrisao: http://www.youtube.com/watch?v=M5dF7QDd520

U sljedećem spotu skrivene poruke otkrivaju jasno lice onoga kome ona služi:

Oni koji su bili bliže tim osobama, kao što su Beyonce, i pogledali ih i oči, doživjeli su da ih obuzima neka jeza. Naime, oči su im „staklenog“ i ledenog pogleda, kao da gledaju negdje drugdje u svijet paklenog straha. Može se to čak vidjeti i na slikama, unatoč cijele šminke i naštimanih (amerikaniziranih) osmjeha.

Ono što treba reći mladim ljudima jest da ne idu na takve koncerte. Da ne gledaju samo površinski što se događa na stageu, nego neka se dobro informiraju o čemu se tu radi. Nitko nije protiv glazbe, ali postoji glazba koja izgrađuje čovjeka kao i ona koja ga razgrađuje (degradira), posebno kada je u njoj prisutno ono skriveno – okultno. Dužni smo mladež upozoriti na to. Danas grijeh propusta (što se ne upozorava na zlo), postaje sve veći i za to će odgovarati odrasli.

Ovdje dolazimo do zaključka da se kukavice ne mogu boriti protiv ovakve pošasti u svijetu. A određeni kršćani kukavice su svi oni koji ne samo da se ne bore protiv zla, nego i ne upozoravaju na njega. Eh, sad, boriti se protiv sila zla! Da bi se to moglo, mora se otvoriti Duhu Svetom koji je jači u nama nego onaj koji je u svijetu (1 Iv 4.4). A da bi se došlo do probuđenja te Sile u kršćaninu, mora se umrijeti starom čovjek koji voli ovaj svijet i ne zanima ga puno misao na vječnost. Mora se doći do obraćenja, inače postajemo mutna voda, koju nitko ne želi piti.

Nažalost ni Crkva nije pošteđena od masonsko-iluminatskih laži. Postoji i crkvena masonerija, koja u zajedništvu sa svjetskom, opstruira sve što dolazi od Pape. Veliki pape 20. stoljeća su predvidjeli proročkim duhom da treba doći novi izljev Duha Svetoga. Sjetimo se samo Lava XIII., te Sv. Ivana XXIII., koji je molio na II. vatikanskom koncilu da Duh Sveti uđe ponovno kroz prozore Crkve kao što je ušao na dan Pedestnice. Sv. Ivan Pavao II., se tako rado odazivao na sve karizmatske i ine susrete u tome je vidio nadu crkve. Benedikt XVI., je na blagdan Duhova 2005., rekao „treba širiti kulturu Pedesetnice.“ Kako onda da skoro ništa od svega toga ne zaživljava u hijerarhijskim krugovima? Upravo zato jer crkvena masonerija, ima medijski (pa i teološki) utjecaj toliki da se zgraža nad svim duhovnim obnovama u Crkvi, promičući to kao jednu nazadnu stvar, srednji vijek, fanatizam, bolest, itd. Veliki Toma Akvinski je primijetio opasnost ako filozofija prevlada nad teologijom, a kamo li suvremena znanost koja ne samo da nije u službi istine i dobra, nego je definitivno svrha samoj sebi i kultu ličnosti bezbožnih pojedinaca ili ideologija.
beyonce_metropolis.jpg
Beyonce – kao demonizirani robot iz filma Metropolis pokrenut strastima crne magije koju označava pentagram?

No, kako god bilo, ljudi u crkvenim pokretima nalaze autentičnog Krista i silno pate dok se i Institucija ne otvori toj sili Duha. Upravo zato što masonerija ipak ne drži sav svijet pod kontrolom, ne mogu zaustaviti laičke obnove i izlijevanje Duha među laicima koje se događa na nepredvidiv način, baš kao prije 2000 godina u Samariji (Dj 19,2). Tko misli da se može svojim silama oduprijeti zlome, vara se. Tko šuti na zlo u svijetu, znači da se slaže s njime ili je u najmanju ruku kukavica i cinik, koji je zbog straha za vlastiti život i sam postao strašljivac pred najezdom pan-sotonizma. Mnogi kršćani i ne znaju da u njima spava sila Duha koja čeka da se probudi, ali tek uz našu slobodnu odluku za obraćenjem, za život bez kompromisa s grijehom i duhom ovoga svijeta.

Zašto je važno poticati i dopustiti otvorenost Duhu Svetom? Zato što mladež ne može prepoznati u kakvom se okruženju nalazi i što mu sve mediji nude. Propovijedamo samo da nešto nije dobro i napadamo zlo riječju, ali ne i Duhom Svetim. Zato je mladima na neki način smiješan pa i odbojan takav govor koliko god on bio istinit. Stoga je potrebno da im se omoguće duhovni seminari i okupljanja gdje se događa izljev Duha Svetoga, a ne puko teologiziranje, filozofiranje i moraliziranje. Samo Duh Sveti može čovjeka osvjedočiti o njegovu grijehu (Iv 16,8). I tada nastaje pravo obraćenje! Tada će se obraćenici sami vratiti u svoju Crkvu koja im je majka.

Da je u suvremenoj glazbi prisutno zlo i štovanje Sotone, to nam potvrđuju i mnogi glazbenici koji su se othrvali s Božjom milošću od sotonizma i svjedoče u čemu su bili. Tako nekadašnji pjevač grupe Black Sabbath, Jeff Fenholt, svjedoči o svom teškom životu dok je bio u službi zla, te o milosnom obraćenju:

Danas je on čovjek koji svojim pobožnim pjevanjem slavi Boga. Isto tako i nekadašnji pjevač grupe Korn, govori u kakvom se paklu nalazio i kako sada živi u miru kao obraćen čovjek. Na žalost youtube je obrisao i tu snimku (http://www.youtube.com/watch?v=BIotPq8TI84).

Što se tiče Beyonce, slike vrlo jasno govore u čijoj je ona službi.

Na tekst nam je ukazao don Anđelko Kaćunko koji ga je i objavio na svom Don Blogu

http://nacija.hr/2015/05/30/okultno-u-g ... i-iza-nje/
BorisVasiljevic
Deputy
Deputy

Post by BorisVasiljevic »

Kratki uvod u porijeklo i ciljeve New World Ordera, od početaka pranja mozga sredinom 1800-ih do najnovijie pop i filmske kulture.
Cca 02:20 h, Engleski

Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
Post Reply