Daj o lovačkim karabinima. Koji su "najbolji", "najuniverzalniji" kalibar...
ANKETA
-
TORCIDA VŽ
- Beginner

Re: ANKETA
Zatvorili vam kamenolom?
Što se foruma tiče - neka ide ovako kako je i bit će OK. Manje-više sve je obuhvaćeno i na pravi način. Naravno, uvijek ima mogućnosti još nešto dodati, na nama je da se sjetimo što bi htjeli vidjeti i naučiti i o čemu bi se dalo raspravljati.
Glede gorespomenutog Desert Eaglea kome se ne da čekati tvoju recenziju neka skokne na http://www.magnumresearch.com/index.asp pa neka uživa. Ja sam davno pucao iz DE .357 Magnum i od tada ga sanjam... Tako će, na žalost, i ostati. Još kada sam svojedobno vidio kufer sa kompletom kojeg je izbacio MR ostao sam bez teksta. Što zbog sadržaja kufera što zbog pustih doloresa koje bi za takav kufer trebalo iskrcati... Kad budeš pucao iz DE opali koji metak i u moje ime
Za zaljubljenike u lovačke karabine baci koju slikicu egzota od Ludwiga Borovnika iz Ferlacha, ali nemoj one ispod 70.000 ojrića, to je sića...
Glede gorespomenutog Desert Eaglea kome se ne da čekati tvoju recenziju neka skokne na http://www.magnumresearch.com/index.asp pa neka uživa. Ja sam davno pucao iz DE .357 Magnum i od tada ga sanjam... Tako će, na žalost, i ostati. Još kada sam svojedobno vidio kufer sa kompletom kojeg je izbacio MR ostao sam bez teksta. Što zbog sadržaja kufera što zbog pustih doloresa koje bi za takav kufer trebalo iskrcati... Kad budeš pucao iz DE opali koji metak i u moje ime
Za zaljubljenike u lovačke karabine baci koju slikicu egzota od Ludwiga Borovnika iz Ferlacha, ali nemoj one ispod 70.000 ojrića, to je sića...
To be sure of hitting the target, shot first and, whatever you hit, call it the target.
-
TORCIDA VŽ
- Beginner

Lako se nađe "Pustinjak" na netu, ali sama pomisao na muke, koje su potrebne da ga nabaviš... 
Mogli bi objasnit kategorije oružja,production,limited itd(tj koje sve postoje),kakva je koja kategorija,kakve su prerade dozvoljene,kakve ne i dali su dozvoljene...
Jao,danas doživio šok!
Pokušao sam se logirati i pisalo mi da sam TRAJNO isključen sa foruma po IP adresi...još neznam dali sam stvarno što *asro ili ne,ukoliko jesam ispričavam se jer nije bila namjera...ako nisam nešto ili netko me dobro cimnul/o.
Pokušao sam se logirati i pisalo mi da sam TRAJNO isključen sa foruma po IP adresi...još neznam dali sam stvarno što *asro ili ne,ukoliko jesam ispričavam se jer nije bila namjera...ako nisam nešto ili netko me dobro cimnul/o.
- EdgarFranjul
- Sheriff

Koliko znam, ništa, sve ok. Možda je neka sistemska greška.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
Još uvijek imam probleme ali na način da se svaki put moram prijavljivati na forum,ništa neću mijenjati jer kako se poremetilo možda se sredi samo od sebe...
- BorisVasiljevic
- Deputy

Fratt wrote:Još uvijek imam probleme ali na način da se svaki put moram prijavljivati na forum,ništa neću mijenjati jer kako se poremetilo možda se sredi samo od sebe...
Nisi bio isključen ti kao pojedinac nego cijeli jedan t-com-ov IP segment. Izgleda da dijele IP opseg sa nekim kineskim providerom sa kojeg se registrira strašno puno spammera na forum (koji sam banirao u petak ujutro) pa su zbog toga nadrapali i neki od t-com korisnika. Sad sam suzio banirani adresni prostor, ne bi trebalo da t-com korisnici imaju daljnjih problema.
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
- EdgarFranjul
- Sheriff

Još cca dva tjedna i Forum ulazi u treću godinu postojanja.
Tema i postova ima poprilično, forum se prati, čak se uzima kao referenca na nekim drugim forumima, što nas raduje.
Kako bi Forum bio još bolji i kvalitetniji, pozivamo članove da se uključe u rad, postavljaju pitanja, komentiraju, razmjenjuju mišljenja i iskustva.
Tema i postova ima poprilično, forum se prati, čak se uzima kao referenca na nekim drugim forumima, što nas raduje.
Kako bi Forum bio još bolji i kvalitetniji, pozivamo članove da se uključe u rad, postavljaju pitanja, komentiraju, razmjenjuju mišljenja i iskustva.
- EdgarFranjul
- Sheriff

Jednostavno pitanje:
Što Vam se sviđa - što Vam se ne sviđa na forumu?
Što Vam se sviđa - što Vam se ne sviđa na forumu?